به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ترشی، انواع گوناگونی دارد و در هر منطقهای، بنا بر سلیقهی غذایی مردم آن منطقه، تهیه میشود. امروز برای شما روش تهیهی ترشی لیموترش که از ترشیهای معروف هندی است را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی ترشی لیموترش، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
-لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو
-پودر خردل: سه قاشق غذاخوری
-زردچوبه: یک قاشق چایخوری
-شکر قهوهای: سه قاشق غذاخوری
-فلفل تند: 4 عدد
-روغن زیتون: یک پیمانه
-نمک: 3 قاشق غذاخوری
-ادویهی ماسالا: یک قاشق چایخوری
-آب: سه لیتر
طرز تهیه:
-لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش میدهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا نرم شوند.
-حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
-آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
-ظرفی که برای ترشی در نظر میگیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعههای لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعههای فلفل تند را قرار میدهیم.
-مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها میریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن میریزیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوشمزهترین غذای گیلانی
-در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار میدهیم تا ترشی ما آماده شود.
منبع:تبناک با تو
انتهای پیام/