سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رضایی خبر داد:

وزارت بهداشت پرداخت نشدن بدهی بیمه‌های تجاری را پیگیری می‌کند

مدیر بودجه اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: متاسفانه بیمه‌های تجاری و پایه از پرداخت هزینه های مصدومین ترافیکی به وزارت بهداشت سرباز زدند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا رضایی با اشاره به تصویب قانونی بسیار مترقی از سال ۸۴ در برنامه چهارم توسعه کشور مبنی بر این که بیمه ها موظف به پرداخت ۱۰ درصد از بیمه شخص ثالث سرنشین و مازاد به حساب درآمد اختصاصی وزارت بهداشت شدند، گفت: براساس قانون، وزارت بهداشت باید منابع حاصل از بیمه شخص ثالث را در جهت درمان مصدومین ترافیکی براساس تعرفه های دولتی هزینه کند اما با توجه به این که بیمه های تجاری به دلایل مختلف در واریز منابع تاخیر داشتند در برنامه پنجم توسعه بیمه ها موظف شدند که منابع را در فیش های جداگانه ای به حساب وزارت بهداشت واریز کنند و این قانون تحت عنوان ماده ۳۰ قانون الحاق ۲ دائمی شد.

 رضایی در ادامه با اشاره به عدم تمکین برخی از بیمه ها از این قانون و عدم پرداخت منابع به وزارت بهداشت، افزود: متاسفانه مشکل دیگری که وجود دارد بدهی زیاد بیمه های تجاری به وزارت بهداشت است که مجموع آنها بیش از هزار میلیارد تومان است و در حال حاضر علی رغم اینکه بیمه ها مطالبات وزارت بهداشت را پرداخت نمی کنند، اما هیچ گونه خللی در ارائه خدمت از سوی وزارت بهداشت صورت نگرفته و بیمارستان ها بدون وقفه تعرفه دولتی خدمات ارائه می دهند که باعث انباشت مطالبات از بیمه ها شده است.

 مدیر بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر بیمارستان ها براساس تعرفه دولتی خدمت می دهند و از طرف دیگر از ابتدای قانون به بیمارستان ها الزام کردیم که موارد مصرفی توسط خود بیمارستان تامین شود.

 رضایی با تاکید بر این که بیمه های تجاری علی رغم این که پول را نقدا از مردم برای بیمه شخص ثالث دریافت می کنند، افزود: متاسفانه با وجود این، بیمه ها نسبت به واریز این مبلغ به وزارت بهداشت با تاخیر اقدام می کنند.

تمکین نکردن بیمه‌ها از قانون وزارت بهداشت را با چالش رو به رو کرده است

 مدیر بودجه و اعتبارات معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: با توجه به موارد گفته شده و پایبندی وزارت بهداشت به قانون، انتظار می‌رفت که بیمه‌های تجاری از جمله بیمه ایران و بیمه توسعه، سهم وزارت بهداشت از مبالغی که مردم برای بیمه شخص ثالث به بیمه ها می دهند را واریز کنند اما متاسفانه عدم تکمین بیمه ها به قانون، وزارت بهداشت را با چالش بزرگ روبرو کرده است و معلوم نیست بیمه ها مبلغی را که از مردم می گیرند، در چه محلی هزینه می کنند؟!

وی تاکید کرد: چنانچه بیمه‌های تجاری در روزهای آینده در خصوص عمل به قانون و پرداخت پول به وزارت بهداشت اقدام نکنند وزارت بهداشت مجبور به اقدامات قانونی و حقوقی خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.