شهنی زاده افزود: در افراد بزرگسال ایرانی 2 دندان پوسیده، 2 دندان پرشده و 2 دندان از دست داده وجود دارد که این آمار نشان دهنده تقلیل در برخی زمینه ها و رشد در برخی دیگر از زمینه هاست.
رئیس هیئت مدیره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: رفع مشکلات سلامت دهان و دندان از جمله پوسیدگی و کشیدن دندان احتیاج به عزم ملی دارد و باید از توان همه بخش ها از جمله نهادهای مردمی استفاده برد.
وی اظهار کرد: در طول 20 سال گذشته طرح های مختلفی در این زمینه اجرا شده که نتوانسته به راه حل اصلی برسد و این معضل را برطرف کند.
شهنی زاده ادامه داد: لازم است در طرح تحول سلامت، بیمارانی که ضریب بالای پوسیدگی دندان بالا دارند، در اولویت قرار گیرند تا مردم از این معضل رهایی پیدا کنند.
وی فقر، تغذیه و بهداشت و تامین هزینه های درمانی را از چالش های اصلی درمان دندان اعلام کرد و گفت: هرچند هزینه های درمانی در کشور ما نسبت به خیلی از کشورها پایین تر است اما مردم از لحاظ قدرت اقتصادی توانایی پوشش خدمات این حوزه را ندارند.
شهنی زاده با اشاره به اینکه مردم بخش اعظمی از هزینه های دندانپزشکی را از جیب خود پرداخت می کنند، اظهار امیدواری کرد: بیمه ها فعال تر وارد این عرصه شود تا مردم از خدمات مطلوب تری بهره مند شوند.
رئیس هیئت مدیره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران به تعداد دندانپزشکان در کشور اشاره کرد و گفت: حدود 30 هزار دندانپزشک اعم از عمومی و متخصص در جای جای کشور مشغول ارائه خدمت به مردم هستند که از این تعداد بین 23 تا 25 هزار نفر دندان پزشک عمومی هستند که 90 درصد آنها فعال هستند.
گفتنی است؛ دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن پزشکان عمومی ایران از امروز ( 19 دی ماه) با حضور جمعی از دندانپزشکان در سالن همایش هلای برج میلاد آغاز به کار کرد و تا 22 دی ماه به کار خود ادامه می دهد.
انتهای پیام/