صفوی بیان کرد: تاکنون 19 مجوز ایجاد شهرک و ناحیه صنعتی در استان بوشهر صادر شده که از میان آنها 18 شهرک و ناحیه صنعتی به بهرهبرداری رسیده است
وی با اشاره به به ایجاد زیرساختهای آب، برق و راه دسترسی در مناطق صنعتی یاد شده تصریح کرد: هم اکنون تمامی شهرکها و نواحی صنعتی از حداقل امکانات مورد نیاز واحدهای صنعتی نظیر آب، برق، تلفن، راه آسفالته، خیابان کشی پیاده روسازی برخوردار هستند .
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان بوشهر از تصویب ایجاد ناحیه صنعتی جم در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر خبر داد و افزود: ساخت ناحیه صنعتی در جم به مساحت 27 هکتار به تصویب اعضا رسید.
صفوی با اشاره به نیاز به اخذ استعلامهای اولیه برای ایجاد زیرساختهای لازم در منطقه صنعتی جم بیان کرد: بهزودی استعلامهای لازم از نهادهای تامین کننده خدمات از قبیل آب، برق، گاز و نیز مجوزهای زیست محیطی برای تاسیس ناحیه صنعتی جم اخذ و پس از طی مراحل قانونی، عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
وی با تاکید بر لزوم استقرار صنایع پاک و بدون الایندگی در این ناحیه صنعتی گفت: با توجه به اینکه شهرستان جم یکی از قطبهای کشاورزی استان بوشهر است، ضروری است واحدهای تولیدی و صنایعی که جزو صنایع پاک و بدون آلودگی زیست محیطی هستند در این ناحیه صنعتی مستقر شوند.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان بوشهر نزدیکی به قطب صنعت نفت و گاز کشور، سهولت در تامین زیرساختها و اتصال از طریق اتوبان چهار خطه جم ـ عسلویه، به قطب اقتصادی انرژی ایران را از جمله مزایای احداث ناحیه صنعتی جم برشمرد.
صفوی ضمن قدردانی از تلاش مسئولان استان در تصویب ناحیه صنعتی جم تاکید کرد: لازم است از همکاری و حمایت استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و فرماندار جم و اعضای شورای برنامه ریزی استان و اداری جم در تصویب این ناحیه صنعتی قدردانی شود.
انتهای پیام/پ