وی ادامه داد: هم اکنون 43 کمپ ترک اعتیاد دراستان با نظارت بهزیستی فعال است، وطبق تصمیمات گرفته شده برای جمعآوری معتادان از تپه پیسا سازمان بهزیستی از قبل اعلام کرده بود در کمپها ظرفیت خالی برای پذیرش معتادان وجود دارد و مشکلی در زمینه پذیرش و ظرفیت این مراکز نداریم.
مدیرکل بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: خدماتدهی مراکز کاهش آسیب اعم از سرپناه شبانه و دی آی سی بخش دیگری از وظایف بهزیستی است که در این مکانها نیز ظرفیت خالی برای پذیرش وجود دارد.
وی اظهار داشت : در برنامه پیشگیری از اعتیاد اجتماعمحور در 6 ماهه امسال برای 218 هزار نفر خدمات پیشگیرانه ارتقایی شامل پیشگیری از اعتیاد، آموزش خانواده، فرزندپروری، مهارتهای زندگی و... ارائه شده است.
این مسئول اضافه کرد: از نیمه سال نیز مدیریت مرکز ماده 16 یا کمپ های پذیرش معتادان متجاهر که قبلا مسوولیت آن با استانداری بود به بهزیستی واگذار شده است.
الوند ادامه داد: ظرفیت اسمی این مرکز 100 نفر بود که با تمهیدات اندیشیده شده ظرفیت آن را تا 140 نفر شامل تخت، امکانات بهداشتی و... افزایش دادهایم.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در این مرکز 134 نفر مقیم هستند و در مرکز ماده16، تا 40 درصد افزایش ظرفیت ایجاد شده است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به سخنان استاندار در خصوص کمپهای مراکز ماده 16 و آمادهسازی کمپ دوم خطاب به بهزیستی در زمینه جمعآوری معتادان تپه پیسا و تأکید بر اینکه اگر کمبود اعتبار، مکان و یا توان دارید مطرح کنید چون هیچ عذری پذیرفته نیست، گفت: تاکیدات منطقی استاندار همدان را میپذیریم.
وی یادآورشد: البته از قبل اعلام شده که بهزیستی برای ساماندهی معتادان و طی دوره درمان آنها هیچگونه محدودیتی ندارد و حاضر است در طول دوران درمان پذیرای این افراد در کمپها باشد.
الوند بیان کرد: نکته مورد توجه این است که طی زمان درمان و ساماندهی معتادان نقطه پایانی این اتفاق نیست یعنی باید دستگاههای دیگر نیز وظایف خود را در قبال آنها با این هدف که دوباره به چرخه اعتیاد بازنگردند، انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل بهزیستی استان آمادگی دارد تا با تمام ظرفیت اعم از مراکز و کار کارشناسی اقداماتی را در راستای پیشگیری از گسترش آسیبهای اجتماعی انجام دهد.
انتهای پیام/ج