سورنا ستاری رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) در این نشست با بیان اینکه سرمایهگذاری مشترک با بانک توسعه اسلامی را داریم، تصریح کرد: بر اساس جلسه ششم شورای سیاستگذاری، موضوع اقتصاد بانکداری اسلامی به حوزههای جایزه مصطفی(ص) اضافه شد؛ اما اثری ویژه که دارای شرایط لازم باشد، در اين دوره نداشتیم.
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) در خصوص تامین منابع مالی گفت: ما از ابتدا تاکید داشتیم که بنیاد مصطفی(ص) هیچگونه وابستگی مالی به دولت نداشته باشد و خوشحال هستیم که این استقلال را حفظ کردهایم و تامين مالی آن از كشورهای اسلامی است.
ستاری با بیان اینکه جهتگیری آینده را بر اساس منابع انسانی انجام میدهیم، گفت: بیشتر ما مغرور به منابع زیرزمینی هستیم و فراموش کردهایم که سرمایه ما فرزندانمان هستند، به همین دلیل جایزه مصطفی(ص) در حوزه فناوری وارد شده است. امیدواریم برگزیدگان جایزه بتوانند به ارتباطات ما در جوامع اسلامی کمک کرده و تاثیرگذار باشند.
لازم به ذکر است؛ در این نشست مصوبات انتقال فعالیت های دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) به بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برای یک سال و نيم آینده اخذ و عضویت دانشگاه های پوترای مالزی و سلطان قابوس عمان، بانک توسعه اسلامی و کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی(COMSTECH) به عنوان اعضای اصلی شورای سیاستگذاری و دانشگاه کراچی پاکستان و آکادمی علوم جهان اسلام به عنوان عضو ناظر در آن شورا مورد تایید قرار گرفت.
انتهای پیام/