به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مجتبی ورمقانی گفت: با توجه به ضرورت تامین سلامت و اطمینان خاطر شهروندان و مصرف کنندگان انواع فرآوردههای خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذرماه و شب یلدا اکیپ های نظارت بهداشتی جهت نظارت بر این مراکز سازماندهی شده اند.
وی افزود: در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلایش خام دامی قابل مصرف و ماهی و ... اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در نوبت های صبح و عصر و شب تعداد 180 نفر بازرس بهداشت فرآورده های خام دامی را در قالب 87 اکیپ سیار سازماندهی و بر عرضه این فرآورده های خام دامی نظارت خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان خاطرنشان کرد: همچنین چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح مصرف در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی توزیع و نصب شده است.
وی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مورد فرآورده خام دامی مراتب را با شماره تلفن شبکه های دامپزشکی سراسر استان و شماره پیغامگیر 1512 در میان بگذارند.
انتهای پیام/م