به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان بیان کرد: برای سال 1397 بودجه دستگاه های اجرایی عملیاتی شده و اگر دستگاهی خروجی مناسبی برای دریافت اعتبار نداشته باشد اعطای اعتبار به آن دستگاه قطع می شود.
وی اظهار داشت: در صورتی که دستگاه اجرایی با دریافت اعتبار عملکرد مناسبی در حوزه کاری خود نداشته و مطابق با برنامه ششم توسعه فعالیت نداشته باشد در روند آن دستگاه اصلاحاتی انجام می شود، زیرا نحوه عملکرد هر دستگاه بر اساس اعتباری که دریافت می کند سنجیده می شود.
شریعتی تصریح کرد: دستگاهی که در زمان معین اعتبار خود را جذب نمی کند نمی تواند درخواست اعتبار جدید کند.
استاندار خوزستان در ادامه با اشاره به اهمیت صادرات و واردات در بخش تولیدات دام و طیور اذعان داشت: در حال حاضر صادرات دام از استان ممنوع است و تصمیم گیری در حوزه صادرات دام از اختیارات استان خارج است .
نماینده عالی دولت در استان خوزستان افزود: در بحث واردات دام و طیور نیز در حال پیگیری هستیم که خوزستان تنها ورودی دام از طریق دریایی و هوایی در کشور باشد که برای این کار الزاماتی از جمله تکمیل کشتارگاه خرمشهر عنوان شده است.
امید حاجتی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان نیز در این نشست بیان داشت: اگر تولید محصولات کشاورزی از جمله تولید دام و طیور در استان به شیوه سنتی ادامه یابد امکان رقابت در بازارهای کشور و بین المللی را نخواهیم داشت.
وی اذعان کرد: استان هایی همچون ایلام و اصفهان کم کاری استان در بخش پرورش و تولید دام و طیور را جبران کردند و با توسعه این بخش پاسخگوی تقاضای داخلی کشور شده اند، این در حالی است که خوزستان ظرفیت خوبی برای فعالیت در این بخش دارد.
حاجتی گفت: نتوانسته ایم در حوزه آموزش و ترویج برای تولید محصول با کیفیت به خوبی کار کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بیان داشت: در استان ظرفیت هایی همچون تکثیر و پرورش گاومیش وجود دارد که سایر استان ها امکان رقابت در این بخش را با ما ندارند، لذا می توان با ورود سرمایه گذار در این بخش از این موقعیت نهایت استفاده را برد.
این مقام مسئول با اشاره به فراهم شدن شرایط برای اعطای تسهیلات ارزان قیمت به صنایع در استان با سود 8 درصد توسط بانک ملی افزود: بانک کشاورزی برای کمک به حوزه کشاورزی و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اعلام همکاری نکرده لذا در صورتی که بانک ملی توان همکاری در حوزه کشاورزی را داشته باشد بخش دولتی آمادگی همکاری با این بانک برای پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی را دارد.
محمد مشکور زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه این نشست اظهار کرد: 6 میلیون و 300 هزار واحد دامی و 4 میلیون راس دام سبک و سنگین در استان وجود دارد، سرانه تولید گوشت قرمز، شیر خام، طیور و تخم مرغ استان نسبت به متوسط تولید کل کشور مناسب نیست.
وی اذعان داشت: 138 واحد صنعتی گاوداری صنعتی وجود دارد که از این تعداد 37 واحد غیر فعال است، همچنین 275 واحد پرواربندی گوساله غیر فعال و 456 واحد فعال در استان داریم.
مشکور زاده تصریح کرد: 31 واحد جمع آوری شیر فعال و 59 واحد غیر فعال وجود دارد، همچنین 25 کارخانه شیر در استان داریم که از این تعداد 14 کارخانه غیر فعال است که اگر این تعداد کارخانه فعال شود 400 فرصت شغلی ایجاد می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در ادامه افزود: در حوزه مرغداری گوشتی صنعتی 782 واحد فعال و 138 واحد غیر فعال است که اگر این تعداد فعال شوند 17 هزار تن به تولید مرغ گوشتی در استان افزوده می شود.
وی تعداد واحدهای مرغداری در استان را 920 واحد (شامل 138 واحد غیر فعال) اعلام کرد.
مسعود پوریان، یکی از تولید کنندگان و صادر کنندگان دام در این نشست گفت: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی، صادرات و رقابت در بازار های جهانی است که متاسفانه با ممنوع کردن صادرات فعالیت در حوزه را سخت می کند.
وی اظهار کرد: مشکل اساسی استان در بخش دام های سبک و سنگین نبود امکان صادرات است و لازم است برای رونق این بخش صادرات دام از استان آزاد شود.
انتهای پیام/گ