وی ادامه داد: هر چند توانیابان(معلولان) با امید و تلاش در جامعه حضور دارند، اما حق شهروندی آنها بیش از دیگران پایمال شده است.
فخاری اضافه کرد: توانمندان که بخشی از جامعه هستند در پویایی های شهری غایبند و همه ما در این موضوع مسئول هستیم.
وی ادامه داد: گویی مسئولان فراموش کرده اند که توانیابان، معلولان و نابینایان بخشی از جامعه ما هستند که در این شهر زندگی می کنند و حقوق شهروندی دارند و باید برای سهم و مشارکت آن ها در همه فضاها برنامه ریزی شود.
عضو شورای شهر تهران افزود: بیشتر سازه های شهری برای اشخاص توانیاب نامناسب است. گرچه خیابان ها، پیاده راه ها و ساختمان ها برای همه آسیب زا و نا ایمن است، اما حق شهروندان توانیاب(معلولان) بیش از دیگران پایمال شده است.
فخاری اظهار داشت: نادیده گرفتن حقوق توانیابان(معلولان) در حالی است که در جامعه ما جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که حضورشان نماد شکیبایی و از خود گذشتگی است هم سرمایه ارزشی ایرانیان به شمار می رود.
وی اضافه کرد: جامعه بالنده و پویا جامعه ای است که گوناگونی در همه زمینه ها را ارج نهد و حقوق همه شهروندان را به رسمیت بشناسد.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به الگوی مدیریت پویا و مسئولیت پذیری شهری افزود: در این الگو مدیرانی کار میکنند که در مورد تمام طرح و برنامه ها به سهم شهروندان با نیازهای ویژه توجه داشته باشند.
وی اضافه کرد: جداسازی و خانه نشینی توانیابان(معلولان) مصداق تبعیض و نابرابری است.
فخاری با بیان اینکه تنها برگزاری برنامه های مناسبتی و نمایشی سهم شهروندان توانیاب نیست، افزود: کار، تفریح، سرگرمی، بازی، رفت و آمد، ورزش، جشن و سوگواری در کنار همه مردم حق و سهم شهروندان تهران است.
عضو شورای شهر تهران گفت: با گرامیداشت روز جهانی معلولان به خود یاد آور شویم که سیاست گذار، مدیر و شهروند باید همه در برابر حق و مسئولیت افراد با نیازهای ویژه آگاهانه تر و فعال تر از همیشه رفتار کنیم و شهر را برای همه مردم از نو بسازیم.
انتهای پیام /