به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، جلسه آموزشی توجیهی اصول کلی تغذیه کودکان با حضور رئیس بهزیستی شهرستان سنندج،کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و کارشناس امور کودکان روز پنج شنبه ۲۵ آبانماه در سالن اجتماعات بهزیستی برگزار شد.
امید مهتاب رئیس بهزیستی شهرستان سنندج در این رابطه گفت: در راستای اجرای طرح یک وعده غذای گرم روستا مهد و مهدهای کودک حاشیه شهر سنندج جلسه آموزشی مدیران تحت عنوان اصول تغذیه مناسب کودکان۶-۳سال برگزار شد.
رئیس بهزیستی شهرستان سنندج، اظهار داشت: جلسه آموزشی سالیانه مدیران هر ساله با آغاز فعالیت مهدهای کودک در ۵۱ روستا مهد، ۱۹ روستا مهد حاشیه و تعداد ۲۱۶۲ نفر کودک مشمول طرح اجرا میشود.
مهتاب افزود: این طرح در قالب جلسهای آموزشی توجیهی مدیران به نحوه اجرای طرح و توجه به کودکان اقشار محروم،کم وزن و دارای سوء تغذیه با موضوع تغذیه مناسب کودکان ۶-۳سال انجام میگیرد.
وی همچنین ضمن تشکر از حضور مدیران و مشارکت آنها در اجرای طرح، ضمن برشمردن گروههای غذایی و لزوم رعایت تعادل و تنوع در این گروهها به اهمیت ذائقهسازی در این سنین اشاره کرد.
در ادامه این جلسه، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت با اشاره به عادات غذایی کودکان و رده سنی آنها گفت: گنجاندن سبزیجات، میوهجات و پروتئین در منوی طراحی شده در مهد کودکان بسیار مهم است.
نعمتی در پایان همچنین به لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه و طبخ مواد غذایی بخصوص نحوه سرو به کودکان، به ارائه راهکار و پیشنهاداتی موثر در خصوص مراحل اجرای طرح پرداخت.
انتهای پیام/ع