به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، ژیلا هدایت بهرامی مدیر مدرسه فردوس به اهمیت تغذیه کودکان در سنین رشد اشاره کرد و گفت: این طرح از اول ساری جاری با همکاری مسئولین و معلمان این مدرسه اجراشده است.
بهرامی هدف از اجرای این طرح را مصرف غذاهای سالم و محلی، آگاهی بخشی والدین و بچه ها برای مصرف تغذیه سالم برشمرد.
مدیراین مدرسه در ادامه از اجرایی شدن این طرح در سال های آینده خبر داد و گفت: امید است که این مدرسه به عنوان الگویی برای مدارس سطح استان و کشور معرفی شود.
انتهای پیام/ع