متخصصان علوم پزشکی در اسکاتلند میگویند: کاهش وزن از طریق کاهش مصرف کالری با کمک رژیمهای غذایی کم چرب که در عین حال مقدار قند و کربوهیدرات سفید آنها نیز پایین باشد ظاهرا خطر مرگ و میر زودرس را در افراد چاق کاهش داده و به طول عمر آنها اضافه میکند.
با این حال در این بازبینی مشخص نشد که این نوع رژیم غذایی میتواند خطر بیماری قلبی یا سرطان را نیز کاهش دهد.
به گفته پزشکان، چاقی مخرب بدن است و با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها و فاکتورهای خطرزا مثل دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و فشار خون و کلسترول، خطر مرگ زودرس را تشدید میکند.
منبع:جام جم آنلاین
انتهای پیام/