سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک زردآلو

در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه کیک زردآلو را به شما آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز

آرد (الک شده): 225 گرم
کره: 125 گرم
شکر قهوه ای: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ

مواد مورد نیاز رویه

قیسی: یک دوم پیمانه
کره: 60 گرم
شکر قهوه ای: 100 گرم
گردو (خردشده): یک سوم پیمانه

روش پخت

1. قالب گرد میان تهی به قطر 20 سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.

2. برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.

3. کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید. سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.

4. مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید تا بپزید.

5. کیک را از فر خارج کرده و پس از 15 دقیقه آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

 

مراحل آماده سازی کیک زردآلو

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه ، کیک زردآلو ، دسر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Agahi90.ir
۰۹:۱۲ ۱۳ آبان ۱۳۹۶
جالب بود اگه ممکنه طرز تهیه کیک گیلاس و تمشک رو هم آموزش بدید ممنون