میری افزود: بسیار باعث خوشحالی است که هر سال میزبان زوار حسینی کشور پاکستان هستیم و به آنان خدمت می کنیم.
وی با اشاره به انجام بررسی های بهداشتی لازم جهت حفظ سلامت این افراد ادامه داد: تامین داروی مورد نیاز و واکسیناسیون و همچنین آماده باش بیمارستان ها جهت ارائه خدمات درمانی باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم در این جلسه گفت: امسال پیش بینی شده است که 30 هزار زائر کشور پاکستان از مرز میرجاوه جهت عزیمت به عتبات عالیات وارد کشورمان شوند.
وی افزود: تمامی زائران در بدو ورود به کشور واکسن فلج اطفال دریافت کرده و از نظر ابتلا به بیماری هایی مانند وبا و مالاریا بررسی می شوند تا در صورت ابتلا تحت درمان قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه روزانه حدود 3 هزار زائر از مرز میرجاوه وارد کشور می شوند ادامه داد: پیام های بهداشتی به 3 زبان فارسی،اردو و انگلیسی در محل های عبور این افراد نصب شده است.
در این جلسه در خصوص هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی زابل و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر جهت تامین آمبولانس، هماهنگی با بسیج جامعه پزشکی جهت تامین تعدادی پزشک عمومی، استقرار اتوبوس آمبولانس در شهرستان میرجاوه، نظارت بر توزیع آب و غذای سالم، تصمیم گیری و دستورات لازم ابلاغ شد.
انتهای پیام/ع