وی ادامه داد: بعضی از مباحث در جمع اعضای فراکسیون و برخی دیگر تنها در هیئت رئیسه مطرح می شود تا در نهایت فراکسیون به جمع بندی نهایی برسد.
نماینده مردم همدان با بیان اینکه زمینه سختی برای وزرای پیشنهادی علوم و نیرو وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به شرایط دولت ممکن است مجلس نگاه متفاوتی داشته باشد، روحانی در زمان معرفی سایر وزرای پیشنهادی هم اعلام کرد اگر بهتر از اینها داشتیم معرفی میکردیم.
حاجیبابایی تصریح کرد: اعتقادمان این است که کار دولت سخت است و با توجه به اینکه مشکل بیکاری، رونق اقتصادی و فشار دولت آمریکا لازمهاش این است که شرایطی ایجاد شود که دولت در داخل با فشار مواجه نباشد لذا مجلس باید شرایط را سنجیده و تاجایی که ممکن است، کمک کند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با تاکید براینکه پیشبینیها نسبت به رایآوری غلامی و اردکانیان در مجلس منفی نیست، افزود: معمولا سوالات مختلفی از وزرای پیشنهادی درباره روندکاری، نحوه عملکرد و رسالتی که وزارتخانهها دارند، مطرح می شود. غلامی هم فردی اصلاح طلب است که 12 سال رئیس دانشگاه بوده و 8 سال در دولت اصلاحات و 4 سال در این دولت ریاست دانشگاه را برعهده داشته است.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا نظر تشکلهای دانشجویی درباره وزیر پیشنهادی علوم تاثیری بر رای مجلس خواهد گذاشت، خاطرنشان کرد: مجلس همه نظرات را میشنود و بعد رای میدهد، فراکسیون هم هنوز در این مورد نظری نداده و باید دید روز یکشنبه آتی چه تصمیمی اتخاد میشود.
انتهای پیام/