سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش 46 درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در نیمه نخست امسال بیش از 6 هزار و 876 تن گوشت مرغ در استان تولیدشد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ علی مبارکی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این میزان تولید در نیمه نخست پارسال 4 هزار و 712 تن بوده است.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ را به ازای هر نفر در سال 20 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 2 میلیون و 87 هزار و 930 قطعه دارد.

مبارکی با اشاره به تولید هزار و 438 تن تخم مرغ در استان اظهار کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 130 درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد:هم اکنون از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان 70 واحد با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.

انتهای پیام/آ

تولید 6 هزار و 876 تن گوشت مرغ در استان خراسان شمالی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.