افزایش 46 درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ علی مبارکی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این میزان تولید در نیمه نخست پارسال 4 هزار و 712 تن بوده است.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ را به ازای هر نفر در سال 20 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 2 میلیون و 87 هزار و 930 قطعه دارد.

مبارکی با اشاره به تولید هزار و 438 تن تخم مرغ در استان اظهار کرد: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 130 درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد:هم اکنون از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان 70 واحد با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال است.

انتهای پیام/آ

تولید 6 هزار و 876 تن گوشت مرغ در استان خراسان شمالی