وی افزود: بنای این سفره را مرحوم احسان سالاری با یک دیگ غذا بنا گذاشت و اکنون با همت والای مردم ۶۰ دیگ غذا طبخ میشود.
حسین مومنی مسئول تدارکات این سفره نیز گفت: در این سفره هزار و ۵۰۰ کیلوگرم برنج، هزار کیلوگرم گوشت، ۷۵۰ کیلوگرم سیب زمینی و ۱۵۰ کیلوگرم آلو طبخ میشود.
۵۰۰ نفر از عاشقان اهل بیت (ع) در طبخ و توزیع غذای این سفره با هم همکاری میکنند و هرساله بیش از ۱۰ هزار نفر از این سفره بهره مند میشوند.
انتهای پیام/ر