سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروسی هولناک که سرطان رحم را به جان زنان می‌اندازد

رئیس دومین کنگره بین المللی چالش های بالینی گفت: ابتلا به یک ویروس مهمترین عامل بروز سرطان دهانه رحم در زنان است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مریم سادات حسینی، رئیس دومین کنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی در آستانه برگزاری این کنگره، گفت: سال گذشته دوره اول این کنگره با حضور 18 سخنران خارجی برگزاری شد که امید است امسال حضور متخصصان داخلی و خارجی در این گردهمایی بزرگ علمی افزایش یابد.

وی افزود: چالش های حوزه مامایی و زنان محور اصلی این کنگره بوده و  پزشکان ایرانی و خارجی در خصوص مباحث اصلی این حوزه ها به گفت و گو می‌پردازند.

حسینی ادامه داد: در این کنگره مباحثی که متخصصان و ماماهای سراسر کشور در خصوص آن اتفاق نظر ندارند به بحث بپردازند تا بتوان به نتیجه علمی و صحیح دست پیدا کرد‌.

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در این گردهمایی علمی به مباحث مهمی از جمله طب مادر و جنین، هورمون درمانی، چالش های دوران بارداری، حفظ قدرت باروری در زنان مبتلا به سرطان  پرداخته شود.

وی با بیان اینکه سن ابتلا به سرطان در کشور کاهش یافته است، گفت: با توجه به این مسئله پزشکان باید تلاش کنند قدرت باروری را در افراد جوان و مبتلا به سرطان حفظ کنند که خوشبختانه امروزه این امر در کشور ما امکانپذیر است.

حسینی پرداختن به مسائلی چون بیماری های ناشی از روابط جنسی را از دیگر مباحث چالشی این کنگره دانست و خاطرنشان کرد: امروزه ابتلا به ویروس hpv پاپيلوماى انسانى یکی از شایع ترین بیماری جنسی و مهم ترین عامل بروز سرطان دهانه رحم است.

وی افزود: پرداختن به روش های تشخیصی، درمانی و پیشگیری از این بیماری الزامی است، زگيل دستگاه تولیدمثل از تظاهرات عفونت با ويروس HPV يا ويروس پاپيلوماى انسانى است، اين ويروس انواع زيادى دارد كه به دو دسته پر خطر وكم خطر تقسيم می‌شوند.

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نوع کم خطر باعث بروز زگيل در ناحيه دستگاه تولیدمثل خارجى می‌شود، خاطرنشان کرد: بيشترين راه انتقال این بیماری روابط جنسی است ولى راه‌هاى انتقال ديگرى هم برای آن مطرح شده است.

وی عنوان کرد: زگيل‌هاى دستگاه تولیدمثل خارجى بسيار مسرى است و بيش از 70 درصد افراد در صورت تماس با فرد مبتلا دچار علائم می‌شوند، در صورت ابتلا، ويروس براى مدت طولانى در بدن باقى می‌ماند ومی‌تواند مجددا عود کند.

حسینی تصریح کرد: هدف از درمان، از بين بردن زگيل‌ها است كه بسته به محل و تعداد زگیل‌ها ، هزينه درمان متفاوت است.


لازم به ذکر است؛ دومین کنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی 25تا27 بهمن در مرکز همایش بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تالار ابوریحان برگزار می شود و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.dtogi.ir مراجعه نمایند.

انتهای پیام/

 

برگزاری دومین کنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی

برچسب ها: اخبار سلامت ، سرطان ، زنان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.