وی افزود: هنگامی که قند و چربی وارد بدن میشوند به یک مادهی ضروری به نام تری گلیسیرید، سنتز میشوند که این فرآیند سنتز در رودههای کوچک و کبد انجام میشود و تری گلیسیرید از طریق جریان خون به سایر بخشهای بدن منتقل خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تری گلیسیرید، یک ماده بسیار مهم است، ادامه داد: تری گلیسیرید انرژی مورد نیاز را برای کمک به عملکردهای مختلف بدن فراهم میکند، اما مشکل زمانی به وجود میآید که مقدار اضافه تری گلیسیرید در بدن وجود داشته باشد که به چربی تبدیل خواهد شد و این مسئله میتواند منجر به چاقی شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: چای سبز میتواند با خطر تری گلیسیرید بیش از حد مقابله کند، زیرا دارای مقدار زیادی پلی فنول است و وظیفه پلی فنولها این است که یک آنزیم خاص را در بدن فعال کنند و این آنزیم، تری گلیسیرید اضافی را حل خواهد کرد.
به گفته شادنوش اگر افراد به طور منظم چای سبز بنوشند، مقدار چربی در بدن آنها کاهش خواهد یافت، زیرا چای سبز، متابولیسم را افزایش میدهد و دارای تعداد زیادی آنتی اکسیدان قوی است که میتوانند برای بدن مفید باشند.
وی با بیان اینکه یکی از آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز، اپی گالوکاتچین یا EGCG نامیده میشود، اظهار کرد: این آنتی اکسیدان توانایی افزایش متابولیسم بدن را داشته و به کاهش وزن، سرعت میبخشد.
وی با اشاره به اینکه ورزش، یکی از مؤثرترین راهها برای کاهش وزن است؛ تصریح کرد: ورزش، نه تنها کالری میسوزاند بلکه سطوح انرژی را افزایش داده و نقش مهمی در عضله سازی که متابولیسم بدن را افزایش میدهد، دارد.
شادنوش افزود: پلی فنول کاتچین که درچای سبز موجود است، سلولهای عضلانی و کبد افراد را تحریک میکند تا از اسیدهای چرب بیشتری استفاده کنند؛ در نتیجه بدن با سرعت کمتری از کربوهیدارتها استفاده خواهد کرد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی یاد آور شد: با باقی ماندن کربوهیدراتهای بیشتر در بدن افراد میتوانند برای مدت زمان طولای تری ورزش کرده و کالری بیشتری بسوزانند.
انتهای پیام/