سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان تیره سبوس بالاتر و ارزش غذایی بیشتری دارد

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از مردم خواست از نان سبوس‌دار استقبال کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مظفر رحیمی مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه  با بیان اینکه نان روشن در واقع نان تهیه شده از آرد شیرینی فروشی‌ها است، از مردم خواست تا از نان تیره که حاوی درصد سبوس بالاتری است، استقبال کنند.

وی با اشاره به اینکه  تاکنون درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک بین هفت تا 12 درصد بوده، بیان کرد: در تلاشیم تا این میزان را به 10 درصد کاهش داده و از این طریق کیفیت آرد نان سنگک استان کرمانشاه را ارتقا دهیم که این برنامه به کارخانه‌های آرد استان کرمانشاه ابلاغ شده است.

سبوس گندم باعث جلوگیری از بیماری هایی از جمله دیابت ،فشار خون ، بیماری های دستگاه گوارش و هم چنین سرطان روده بزرگ می شودو در شرایطی که در فرآیند تخمیر از آن استفاده گردد با عث آزاد سازی ویتامین های گرو بی در نان می گیرد.

 

انتهای پیام/ز

کاهش میزان استحصال سبوس از آرد نان

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.