وی افزود: تاکنون ۲۷ سفر استانی برای بررسی مشکلات بازنشستگان داشتیم تا بتوانیم با استفاده از نظرات و پیشنهادات این قشر ارزشمند در استانها برای ارتقای خدمات به آنان برنامه ریزی کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور ادامه داد: همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان یکی از پیشنهاداتی است که به دولت و مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا حقوق بازنشستگان را به حداقل حقوق شاغلان فعلی نزدیک کنیم.
تقی زاده تصریح کرد: ۱۵ هزار میلیارد تومان در بودجه سال ۹۸ حتما باید برای صندوق بازنشستگان درنظر گرفته شود تا بتوانیم پاسخگوی این قشر از جامعه باشیم.
وی اضافه کرد: پنج هزار میلیارد تومان از سال ۹۵ تا کنون برای صندوق بازنشستگان در بودجه دیده شده که با این مبلغ حقوق بازنشستگان از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: سه درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفری اعضای صندوق بازنشستگان کشور یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان حقوق دریافت میکنند.
وی اظهار داشت: از تمامی دولتمردان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کردیم تا فراکسیون کانونهای بازنشستگی کشوری را تشکیل دهند که خوشبختانه این فراکسیون با ۱۰۰ امضا تشکیل شد.
تقی زاده با اشاره به خدمات رفاهی ویژه برای بازنشستگان گفت: ۲ هزار میلیارد تومان برای ۴۰۰ هزار بازنشسته در قالب وام پنج میلیون تومانی با کارمزد چهار درصد در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر به ظرفیت تسهیلات گیرندگان اضافه شده است.
وی با بیان اینکه این ارقام در بخش رفاهی قدمهای اولیه است، ادامه داد: در آینده نه چندان دور وامهای ضروری مسکن و یا حتی افزایش سقف وامها برای بازنشستگان نیز قابل انجام است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور تصریح کرد: ظرفیت خدمات سفر بازنشستگان نیز از ۱۰۰ هزار نفر به ۲۰۰ هزار نفر افرایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به مشکل بیکاری فرزندان بازنشستگان ادامه داد: سامانهای از فرزندان این قشر تشکیل میدهیم و صندوق بازنشستگان و تمامی شرکتهای زیرمجموعه آن موظفند هر گونه استخدام مورد نیاز خود را از طریق این سامانه و از میان فرزندان بازنشستگان انجام دهند.
تقی زاده اظهار داشت: برای جلوگیری از تعویق در پرداخت حقوق بازنشستگان بخشنامهای صادر کردیم تا زمانی که بازنشستگان حقوق خود را دریافت نکرده اند حقوق شاغلان هم پرداخت نمیشود که پیرو این بخشنامه هم اینک حقوق بازنشستگان زودتر پرداخت میشود.
وی در زمینه کسب و کار بازنشستگان گفت: وامهای کم بهره و برخی تسهیلات از صندوق وجود دارد که بازنشستگان میتوانند با استفاده از فرزندان و خانواده خود مشاغل خانگی راه اندازی کنند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در خصوص بخش درمان بازنشستگان نیز افزودد: تا ۱۰ روز آینده خبرهای خوشی برای بازنشستگان خواهیم داشت و تلاش میکنیم تا این قشر از جامعه بهترین خدمات را از بیمارستانها دریافت کنند.
تقی زاده ادامه داد: بیمه ملت متاسفانه زیرساختهای کافی را ندارد بنابراین تلاش میکنیم زیرساختهای آن را افزایش دهیم.
وی افزود: تمام شرکتهای زیرمجموعه را موظف میکنیم با این بیمه قرارداد ببندند که سود حاصل از آن در قالب خدمات به بازنشستگان ارائه شود.
جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور امروز در سفر یکروزه به زاهدان ضمن بازدید از مکان ساخت خانه امید بازنشستگان این شهر مجموعه هزار و ۷۰۰ نفری ایرانگردی و جهانگردی را افتتاح کرد.
انتهای پیام/