در این مراسم سید صادق رضایی رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان، با اشاره به نیاز کودکان و نوجوان به الگوهای زنده گفت: قشر کودک و نوجوان باید الگوی خود را بشناسد. اگر حوزه هنری این کار را نکند، دشمنان ما الگوهای خود را به کودک و نوجوان کشورمان معرفی میکنند.
وی افزود: کودکان در همه زمینهها به الگو نیاز دارند. امروز قهرمان و الگویشان کسانی شدند که ما آنها را قبول نداریم. اگر نگاه قرآنی، ایرانی، اسلامی و تکلیفی داشته باشیم، نیاز است بزرگان ملی خود را بشناسیم و آنها را به عنوان الگو به کودکانمان معرفی کنیم. کار کسانی که تولید محتوا میکنند، تمام نمیشود. تولید لوازم التحریر هم از این قاعده مستثنی نیست.
رئیس حوزه هنری کودکان و نوجوانان با اشاره به تأثیر 9 ماهه و دوازده ماهه طرح روی جلد بر کودک و نوجوان اظهار داشت: با توجه به اهمیت الگوسازی و تأثیرگذاری فرهنگی، طرح جلد نوشت افزارهای بابای دریایی، در نیروی دریایی تایید شد. این آثار چاپ شده و امروز رونمایی میشود.
در ادامه مراسم مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات مقاومت حوزه هنری، با اشاره به تأسیس گروه 47 در آلمان برای نگارش کتاب درباره جنگ و سخت بودن نگارش اینگونه کتب بیان کرد: نوشتن پس از جنگ، یک سنت است. این ادبیات همراه و همدمی جز انسان ندارد. گاهی احساس میکنم حفظ ادبیات دفاع مقدس و انقلاب مثل حفظ حدود و ثغور کشور است. وقتی جنگی طولانی میشود، مقاومت زنان در پشت جبههها مهم میشود.
وی با تاکید بر فرهنگسازی درست برای نسل آینده گفت: برای تولید این نوشتافزارها، در ابتدا با 12 فرمانده نیروی دریایی صحبت کردیم و 12 اثر از خاطرات آنها نوشته شد.
انتهای پیام/