سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

افزایش تولید گوشت قرمز و شیر در اردبیل

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: افزایش تولید گوشت قرمز و شیر از اولویت های اساسی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل است که در خلخال با جدیت دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهلول تکلوی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در حال بازدید از طرح های زیر بنایی آب و خاک و امور دام افزود: جهت دستیابی به این اهداف، معاونت بهبود تولیدات دامی در سال ۹۵ در بیش از ۱۵۰۰ راس دام بزرگ تلفیح مصنوعی را انجام داده است که از این تعداد ۸۲۷ راس نژآد سیمینتال بوده است.

وی در خصوص اقدامات انجام گرفته در راستای اصلاح ژنتیکی گوسفند در منطقه نیز افزود: اجرای ترکیب ژنتیکی گوسفند نژاد رونانف از دیگر اقدامات معاونت بهبود تولیدات دامی است که در جهت ایجاد تعادل دام و مرتع وافزایش چند قلو زایی تاثیر بسزایی داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: در بحت اصلاح نژاد بز شیری در سال ۹۵ تعداد ۴۰۰ راس بز شیری پرتولید مهابادی با اعتبار ۲۸۰ میلیون ریال اجرا شده است.

تکلوی در خصوص دیگر اقدامات معاونت بهبود تولیدات دامی در خلخال افزود: بیش از ۱۵۰۰ تن سبوس بین دامداران منطقه توزیع شده است که این میزان توزیع در سال جاری با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه و شرایط جوی حاکم ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در سال گذشته در جهت حمایت از تولید ۱۱ هزار و ۹۲ میلیون ریال از محل تسهیلات سامانه بهین یاب به مرغداران و دامداران منطقه پرداخت شده است.

 

انتهای پیام/ح

توزیع بیش از 1500 تن سبوس بین دامداران استان اردبیل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.