آرد: 550 گرم
آب ولرم: 120 میلی لیتر
شیر ولرم: 360 میلی لیتر
شکر: 60 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
مایه خمیر: 1 قاشق مرباخوری
کره نرم شده: 60 گرم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
مایه خمیر را به همراه شیر و آب و شکر در ظرفی میریزیم سپس تخم مرغ را به آنها اضافه میکنیم. مواد را خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
آرد را با کمی نمک مخلوط کرده و کم کم به مخلوط فوق، میافزاییم و به هم زدن ادامه میدهیم.
کره را به مواد قبلی افزوده و خوب خمیر را ورز میدهیم سپس آن را داخل یک کیسه قرار داده و در دمای اتاق قرار میدهیم تا استراحت کند.
پس از گذشت یک ساعت، سطح میز را آردپاشی میکنیم و خمیر را روی آن پهن میکنیم.
خمیر را به شکل مکعبهای کوچک، برش میدهیم.
روغن را در ظرفی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی روغن خوب داغ شد، خمیرهای مکعبی را داخل روغن سرخ میکنیم.
سطح دوناتهای آماده شده را با پودر قند میپوشانیم. دوناتها آمادهاند. آنها را در کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
منبع:تابناک