سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرجند؛

افزایش 22 درصدی تولید گوشت شتر

مدیر جهاد کشاورزی استان از افزایش 22 درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی خبر داد.

ولی پور مطلق مدیر جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ گفت : از ابتدای سال جاری 275 تن گوشت شتر از کشتار 1 هزار و 470 نفر شتر در استان تولید شده است.


وی افزود: تعداد 37 واحد پرورشی صنعتی و روستایی پروانه دار و بیش از 1 هزار واحد پرورشی سنتی شتر در استان فعالیت می کنند.


ولی پور مطلق با بیان اینکه 29 هزار و 737 نفر شتر در استان وجود دارد ، گفت: تعداد شترداران استان بالغ بر 1 هزار و 40 نفر است.


مدیر جهاد کشاورزی افزود: از ابتدای سال جاری حدود 82 تن گوشت شتر پس از اقدامات بهداشتی و صدور مجوزهای لازم به استانهاي تهران، اصفهان ،كرمان ، يزد،خراسان رضوي، سمنان و قم صادر شده است.
انتهای پیام/ ک

تولید بیش از  250 تن گوشت شتر در استان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.