وی با اعلام اینکه کارخانه تولید آرد در جیرفت مجوز خود را از سال 91 گرفته اما تا سال 95 هیچ اقدامی برای ساخت کارخانه انجام نشده است ، افزود : با پیگیریهای این سازمان زمین طرح در ابتدای سال 95 تحویل سرمایهگذار شد و روند ساخت این کارخانه آغاز شد که امروز شاهد پیشرفت بالای آن هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان سرمایهگذاری این طرح را بیش از150 میلیارد ریال دانست وگفت : این کارخانه پس از احداث برای بیش از 30 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد میکند.
وی ظرفیت تولید این کارخانه را سالانه 57 هزار تن آرد دانست و افزود : این میزان تولید از 60 هزار تن گندم است که مابقی آن سبوس گندم تولید میشود.
اسکندرینسب با اشاره به اهداف احداث این کارخانه در جنوب کرمان،گفت : با توجه به تولید 120 هزار تن گندم دراین منطقه، نیاز به احداث کارخانههای بیشتر برای تولید آرد بود.
وی افزود : پیگیریهای این سازمان منجر به آغاز روند احداث سومین مجوز کارخانه تولید آرد منطقه از ابتدای سال 95 شد که این نشان از ظرفیتهای بزرگ منطقه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت : با توجه به اینکه سرمایهگذار این طرح در حال دریافت تسهیلات از بانکهای عامل است در چند ماه اخیر این کارخانه راهاندازی و وارد چرخه تولید میشود.
انتهای پیام/س
بهره برداری از کارخانه آرد جنوب کرمان