وی با اشاره به اینکه دانشآموختگان امروز از 100 کشور از سراسر دنیا هستند که هر کدام در حال علم آموزی در این کشور بودند، افزود: نقطه عطفی که برای دانشآموختگان وجود دارد یکی پایان از مقطع و دیگری آغاز در مقطع دیگر است.
قائم مقام وزیر علوم،تحقیقات و فناوری اذعان داشت: باید دانش آموختگان بازشناسی از زحمات چندین ساله در پایان را داشته باشید ببینند طی این چند سال دوری از وطن و خانواده چه دستاوردی به دست آوردهاند؟
تسلیمی با بیان اینکه از 981 رتبه دانشگاه برتر جهانی 13 دانشگاه برای جمهوری اسلامی ایران است و مابقی دانشگاههای کشور نیز سیر صعودی دارد که توسط پایگاههای رنکینگ جهانی اعلام میشود، خاطرنشان کرد: افرادی که امروز فارغ التحصیل شدهاند باید انتظارت خود از خود و انتظارات دیگران از خود را ارزیابی کنید و صرفا علم بی فایده کسب نکنید بلکه علم را در کنار تخصص خود بگذارید.
قائم مقام وزیر علوم با تاکید به اینکه دانش آموختگان دایره شناخت از خود را واقعی ترسیم کنند، بیان کرد: ما معلمان توفیق داریم تا نیروهای آینده کشور را تربیت کنیم و از این رو به همه جوانان تاکید میکنم باید دایره واقعیت از خود رسم کنید.
وی ابراز کرد: وقتی اسم دانشگاه را میآورند به صورت جهانی یعنی مکانی مشترک در جهان است و وقتی کسی از آن فارغ التحصیل میشود با هدف اشتغال و فعالیت در کشور فعالیت میکند.
قائم مقام وزیر علوم،تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه نماد علم و فضیلت است که دانشگاه تبریز نیز از آن جمله است و ما امروز از حدود 100 کشور دانش آموخته داریم که در دانشگاههای ایران تحصیل کردهاند.
تسلیمی با اشاره به مطالعات جهانی در راستای دانشجویان، گفت: طبق آمارها حدود 53 درصد از دانشجویان در حدود پنج سال شغل پیدا میکنند.
وی افزود: نباید به فکر این باشیم که حتما پشت یک میز بنشینید بلکه این دوران زمان کارآفرینی و ابتکار آفرینی بر حسب نیاز جهان است.
قائم مقام وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شاید استخدام نباشد ولی شغل است، گفت: باید با تجمیع یک کاری را راهاندازی کرد و این دوران زمان راهاندازی یک شغل است و هر کدام از شما با راهاندازی یک شغل اندوختهای برای کشور خود باشید و ایران اصیل را به سهم خود بیان و تبیین کنید.
انتهای پیام/ع