وی ادامه داد: در این دستورالعمل راهکار اجرایی در زمینه رعایت و نظارت بر بهداشت در فصول گرم به کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط ابلاغ میشود.
فرهادی افزود: با توجه به اینکه در مسافرتها استفاده از پارکها، تفرجگاهها، مراکز تفریحی و استخرها افزایش پیدا میکنند، کنترل ما در اداره بهداشت محیط افزایش پیدا میکندو همکاران ما توجه بیشتری به رستورانهای بین راهی و رعایت بهداشت در آنها دارند.
معاون فنی اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت اذعان کرد: نظارت بر رستورانهای بینراهی، هتل ها، جایگاههای پمپ بنزین، سرویسهای بهداشتی عمومی، مراکز تفریحی، استخرها، شبکه آب شرب شهر به خصوص در پارک ها و مراکز اقامتی خارج از شهر به طور ویژهای افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به نظارتهای شبانه بازرسان بهداشت محیط عنوان کرد: نوع بازرسیها نیز در این فصل و با افزایش مسافرتها تغییر پیدا میکنند و برای مراکز تفریحی خاص برنامهریزیهای ویژهای در نظر گرفتیم و برخی نظارتها به صورت بازرسی شبانه صورت میگیرد، زیرا در برخی مراکز که در ساعات شب پذیرای مردم هستند نیاز به نظارت شبانه است.
فرهادی به تعامل با سایر دستگاهها به منظور نظارت بر رعایت بهداشت گفت: در فصل گرم همکاری برون بخشی معاونت بهداشت وزارت بهداشت با سایر دستگاهها مانند سازمان دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، دادگستری، نیروی انتظامی، اماکن، اتاق اصناف، وزارت صنعت، معدن و اتحادیهها بیشتر شده و همکاریهای مشترک ساماندهی میشوند.
معاون فنی اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات پرتابل مجهز شدهاند گفت: با توجه به تجهیز بازرسان بهداشت محیط به تجهیزات پرتابل سنجش مداخلهای در این فصل و در تمام سال نظارتها در لحظه صورت میگیرد، به خصوص سنجش روغن، دما و برودت که آیتمهای بحرانی بهداشت مواد غذایی در فصل گرم هستند بیشتر مورد توجه قرار دارند.
انتهای پیام/