در ابتدای برنامه عبداله روا ضمن اشاره به این نکته که این شبها آخرین قسمتهای برنامه ماه تمام پخش میشود، از زحمات تمامی عوامل برنامه اعم از حراست، پشتیبانی و فنی، نیروی انتظامی و ... که طی این 24 شب زحمت کشیدند و حاصلش برنامهای بود که مهمان خانه مخاطبان شد، تشکر کرد.
نخستین مهمان برنامه ماه تمام، محسن میرزاده خواننده خراسانی که به زبان شیرین کرمانجی سه ترانه شاد با نامهای شاباش، شاه سیار و ناز مکن را تقدیم مخاطبان کرد و فضای برنامه را شادتر کرد. ترانه شاباش بازخوانی شده ملودی قدیمی خراسانی به نام گل باران بود. ترانه شاه سیار هم همان ترانه پایانی سریال هشت و نیم دقیقه بود که چندی پیش از شبکه دو پخش میشد و مورد استقبال مردم قرار گرفته بود.
مهمان بعدی برنامه ماه تمام در بخش جاودانهها، سردار سیدمسعود زاهدیان (رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا) بود. عبداله روا ضمن اشاره به 5 تیر که روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است، گفت: ایران جزو قطبهای اصلی مبارزه با مواد مخدر به شمار میرود و هزینههای مالی و جانی زیادی در این راه صرف کرده است.
سردار زاهدیان خاطرنشان کرد: ما بیش از 3700 شهید و 600 جانباز به منظور ایجاد امنیت کشورمان در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم کردهایم و به طور تقریبی در سال 95 ، 621 تن کشفیات مواد مخدر داشتهایم. این آمار تا این لحظه از سال 96، 168 تن بوده است که صرفا این آمار مربوط به کشفیات پلیس است و اگر آمارهای وزارت اطلاعات، سپاه و ... اضافه شود به ترتیب این مقادیر به 720 تن در سال گذشته و 200 تن در سال جاری میرسد.
سردار زاهدیان تصریح کرد: به نظر من برای آنکه کشورمان از این بلای خانمان سوز دور باشد در وهله اول باید خانواده که اولین نهاد اجتماعی است و در جامعه نقش مهمی در کنترل ابتلا به بلای اعتیاد دارد ورود داشته باشد و خانوادهها با ایجاد ایمنی و خودکنترلی در خصوص این موضوع پیشگیری کنند. نیروهای پلیس هم با اجرای برنامه آموزش همگانی و آگاهی بخشی به اقشار مختلف، سعی کنند دامنه خودکنترلی را وسیع کنند تا در سیاستهای کلی که از سوی مقام معظم رهبری به آنها اشاره شده موفقتر عمل شود.
در پایان گفتگو عبداله روا از طرف مردم ایران نشان برنامه ماه تمام و تابلوی جاودانهها را تقدیم ایشان کرد. سردار زاهدیان نیز به نشانه احترام ضمن تشکر از برنامه، این تابلوی ارزشمند را به موزه پلیس تقدیم کرد.
مهمان بعدی برنامه ماه تمام، امین جمادی یکی از خوانندگان جوان گیلکی بود که دو ترانه برای حضار اجرا کرد. جمادی خواننده تیتراژ برنامه ماه مهربانی از شبکه باران (شبکه استان گیلان) است.
مهمانان پایانی بیست و چهارمین برنامه ماه تمام، سعید و وحید شیخزاده، برادران بازیگر و هنرمند سینما و تلویزیون، مجری و دوبلور برنامههای نوستالژیک گذشته هستند.
این دو برادر هنرمند ضمن اشاره به تعدد فرزند در خانواده، گفتند: وقتی بچه ها بزرگ میشوند تازه شور و علاقه خانوادههای پرجمعیت مشخص میشود و به نظر ما تک فرزندی ظلمی است به نسل آینده. با اینکه مشکلات زیاد است ولی تک فرزندی پدیده خوبی نیست. گاهی انسان دوست دارد مسئلهای را فقط با برادر یا خواهرش مطرح کند که بچههای آینده از این موهبت برخوردار نیستند.
سعید شیخزاده گفت: من از سن کم کار کردهام و کارم بیشتر جنبه آموزش داشت چون کار هنری را دوست داشتم و دنیای کار هنری، دنیایی کاملا حسی است.
عبداله روا با اشاره به عبارت «کودک کار» به سعید شیخزاده به دلیل مشغولیت به کار از دوران کودکی، گفت: با تمام احترامی که برای کودکان کار قائلم ولی معتقدم ما که مدعی فرهنگ هستیم نباید شاهد چنین صحنههایی در جامعهمان باشیم.
سعید شیخزاده گفت: امیدوارم روزی برسد که بچهها طبق قانونی مدون تا سن مشخصی مشغول درس خواندن و از آن به بعد مشغول کار کردن باشند چون در حال حاضر برعکس است. کودکانی به دلیل احتیاج کار میکنند و جوانانی به جای کار، پلی استیشن بازی میکنند.
از دیگر بخشهایی که در بیست و چهارمین قسمت از برنامه ماه تمام از شبکه دو پخش شد میتوان به بخشهای «عاشقانه»، «سفرنامه قلعه گنج» و «رمضان زیبای 96» اشاره کرد. در یکی از بخشها هم با برخی از عوامل برنامه ماه تمام مصاحبه شد تا مخاطبان با عوامل پشت صحنه مانند صدابرداران، تصویربرداران و گریمورها بیشتر آشنا شوند.
برنامه «ماه تمام» به تهیهکنندگی سهیل سلیمانی و مجری طرحی امیر شرافتی، کاری از گروه خانواده شبکه دو سیما با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مجموعه تفریحی ورزشی ارم سبز است که اجرای بیست و چهارمین قسمت آن را عبدالله روا به عهده داشت.
کارگردانان هنری: سهیل سلیمانی و محمدرضا سنجری/ کارگردان تلویزیونی: نیلوفر سعیدی/ نویسنده: سیدحسین متولیان/ تصویربرداران: امیر شاهآبادی، محمود نوروزی، مسعود قطبی، وحید بصائری، سعید شریعتی/ طراح دکور: شهرام قدیری/ هماهنگی و برنامهریزی: نیاز فاطمی/ روابط عمومی: فرناز فرهنگ و مریم رسولی مدنی/ طراح لوگو: ترانه میلادی/ تیتراژ ابتدا: احسان نیزن/ تیتراژ پایانی: بردیا مقدم
انتهای پیام/