اکرمی بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ در منطقه ۳ (شامل استان های فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و هرمزگان) تعداد ۱۸۸ بازرسی برنامه ای مصوب شده که تمامی برنامه ها اجرا شد، تعداد ۹۷۳ پرونده موردی هم حسب شکایات و اعلامات تشکیل شده که در حال پیگیری است و از این تعداد بازرسی های موردی ۲۹۱ پرونده مربوط به استان فارس است.
وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ نیز در منطقه سه تعداد ۱۹۳ برنامه مصوب شده که در حال حاضر قریب به ۷۰ برنامه در حال اجراست که با توجه به زمان بندی مناسب در موعد مقرر انجام خواهد شد.
بازرس کل استان فارس با اشاره به اینکه در این استان تعداد ۱۶ مورد بازرسی برنامه ای در حال اجراست، ادامه داد: بازرسان با استقرار در دستگاه های اجرایی از جمله ادارات کل آموزش پرورش، راه آهن، بهزیستی، تامین اجتماعی، علوم پزشکی، کمیته امداد، آب و فاضلاب و ادارات ثبت اسناد و املاک نواحی ۴ گانه شیراز و تعدادی از شهرداری های مناطق و سرپرستی بانک ها و بیمه ها مشغول انجام وظیفه هستند.
وی با اشاره به نقش مهم این سازمان در مبارزه با مفاسد اقتصادی و حمایت از تولید و سرمایه گذاری افزود: یکی از موارد مورد اهتمام سازمان بازرسی کل کشورخشکاندن ریشه فساد مالی و اقتصادی است که این امر در گرو برخورد قاطع این سازمان با مجرمین و سوء جریانات است.
اکرمی گفت: در استان فارس نیز به منظور گسترش چتر نظارتی و نظارت بر گلوگاه های وقوع تخلف و جرایم و مجامع تصمیم ساز، بازرسی کل استان فارس از دو هزار و ۵۴۴ کمیسیون معاملات دولتی برگزار شده بازرسان در یک هزار و ۸۷۸ کمیسیون حضور یافته و بر روند برگزاری مناقصه ها و مزایده ها نظارت کرده که در نهایت مواردی با توجه به رعایت نکردن تشریفات قانونی و در نظر نگرفتن صرفه و صلاح بیت المال با نظر بازرسی کل استان تجدید شده است.
بازرس کل استان فارس از وظایف اصلی سازمان بازرسی «امر نظارت» با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم دانست و تصریح کرد: این موضوع به عنوان مهمترین هدف سازمان بازرسی کل کشور به منظور کمک به دستگاه هاست در دستور کار است.
انتهای پیام/ر