سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مروری بر خواص سه بادام/ اینفوگرافیک

مطالعه‌ای نشان داده است، افرادی که 5 بار در هفته آجیل می‌خورند،۵۰ درصد احتمال خطر بروز بیماری‌های قلبی را از خود دور می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماری‌های قلبی را کم می‌کند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغز‌های خوراکی، بیماری‌های قلبی و کلسترول بد را دور می‌کنند.


مطالعه‌ای نشان داده است، افرادی که ۵ بار در هفته آجیل می‌خورند،۵۰ درصد احتمال خطر برای بیماری‌های قلبی را از خود دور می‌کنند.


در این اینفوگرافی به خواص بادام، بادام زمینی و بادام هندی اشاره می کنیم:

 


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ریحانه برزگر
۱۴:۱۸ ۰۵ آبان ۱۴۰۰
خیلی عالی بود