سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

افزايش 7 درصدی توليد گوشت قرمز در خوزستان

معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از تولید 41 هزار و 540 تن گوشت قرمز در استان و افزایش 7/1 درصدی نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشكورزاده، معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار توليد گوشت قرمز در سال 1395 ،41 هزار و 540 تن بوده  كه نسبت به سال 1394 ،680 تن يعنی حدود 7/1 درصد افزايش داشته است.

وی با بیان اینکه در سال 1394 توليد گوشت قرمز در استان  40 هزار و 860 تن بوده است، بیان داشت: گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در توليد گوشت قرمز داشته، گاو دورگ در مقام دوم با 23 درصد و گاو بومی، بز، گاوميش، گاو اصيل و شتر به ترتيب از ديگر منابع توليد كننده گوشت قرمز در استان خوزستان می باشند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.