سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوشمزه‌ترین غذاهای جهانی مخصوص رمضان در کشورهای مسلمان + تصاویر

ماه رمضان یک جشن و عید بین المللی است که در آن همه مسلمانان از کشورهای مختلف دنیا شرکت دارند، در هر یک از این کشور‌ها مردم بهترین خوراکی‌ها را برای وعده سحر و افطار تدارک می‌بینند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در ماه مهمانی خدا، مسلمانان در کشورهای مختلف جهان با آداب و رسوم مختلف این رویداد بزرگ را جشن می‌گیرند و برترین خوراکی‌های خود را در این مراسم تدارک می‌بینند.
 
در دو وعده سحر و افطار خوراکی‌هایی چون نان، پنیر، شیر، گردو، انواع شیرینی و نان‌های شیرین، گوشت حلال و خوراکی‌هایی از این دست مصرف می‌شود.
 
از جمله برترین خوراکی‌های کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان موارد زیر است:
 
Dahi vadey
از کشور هندوستان، این خوراکی نوعی کوفته عدس است که درسس ماست تند خیس خورده است.
 
 
 
 
Haleem
مشهور در کشورهای خاورمیانه، هندوستان، پاکستان و آسیای مرکزی، این خوراک که به نام حلیم شناخته می‌شود ترکیب گوشت پخته شده بوقلمون، بلغور گندم، دارچین و برخی دیگر از ادویه‌ها است و در بسیاری از کشور‌ها طرفدار دارد.
 
 
 
Chicken 65
این خوراک نیز متعلق به کشور هندوستان است و از قطعات مرغ طعم دار و سرخ شده در روغن داغ تهیه می‌شود.
 
 
 
 
 
Ramazan Kebab
این خوراک نیز که با نام کباب شناخته می‌شود در بسیاری از کشورهای خاورمیانه بویژه ایران و ترکیه طرفدار دارد و از ترکیب گوشت بره با پیاز، ماست، تخم مرغ، نمک و فلفل تهیه می‌شود.
 
 
 
 
Ful medammes
این خوراک متعلق به اهالی شمال قاره آفریقا است و از ترکیب باقالی پخته شده با سیر و قرار دادن آن به عنوان مایع ساندویج روی نان تهیه می‌شود.
 
 
 
 
Paomo
این سوپ خوشمزه متعلق به مسلمانان کشور چین است واز ترکیب گوشت گوسفندی، انواع سبزیجات و سرو آن با قطعات نان تهیه می‌شود.
 
 
 
 
 
Chapatis
این خوراک مخصوص اهالی کشورهای هندو پاکستان است وازترکیب نان بدون جوش شیرین و خمیر مایه به همراه سبزیجات و گوشت تهیه می‌شود.
 
 
 
 
Fattoush
کشورهای عربی بویژه لبنانی‌ها نیز یک خوراک خوشمزه به نام Fattoush دارند که نوعی سالاد است و شامل انواع سبزیجات و نوعی نان به نام پیتا است.
 
 
 
Konafah
کشورهای خاورمیانه همچنین دارای یک شیرینی خوشمزه به نام Konafah هستند که از نوعی خمیر به نام phyllo پنیر تهیه می‌شود.
 
 
 
 
Kolak
هم یک دسر میوه‌ای بسیار خوشمزه ساخته شده با قند خرما، شیر نارگیل و برگ گیاه pandanus است و می‌توان به آن میوه هایی، چون جک فروت، موز و یا لوبیا نیز به آن اضافه کرد.
 
 
 
 
منبع: thekitchn
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
آش