سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در دو شهر مازندران

دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در دو شهر نور و رویان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستانهای محمود آباد و نور در محل برگزاری این دوره در رویان گفت: با همکاری امور بانوان فرمانداری شهرستان نور و طبق هماهنگی های انجام شده درراستای تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان وآشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی ، یک دوره آموزشی طبخ ماهی درحوزه فعالیتی این اداره برنامه ریزی شد و برگزار شد.

وی افزود: فراگیران با استفاده از مربی مجرب ، شیوه طبخ شش نوع غذا با ماهی شامل: آش ماهی، سالاد پاستا باماهی، خوراک ماهی با قارچ، اسپاگتی با ماهی، سس ماهی و ساندویچ ماهی را فراگرفتند.

رئیس اداره شیلات شهرستانهای محمود آباد و نور با اشاره به اینکه 40 نفر از بانوان شاغل ادارات دراین دوره شرکت کردند افزود: شرکت کنندگان اقدام شیلات رادر جهت تنوع بخشی و ترویج شیوه های نو در طبخ ماهی تحسین و ضمن استقبال ازاستمرار این دوره ها ، بر اجرای این دوره ها در ادارات مربوطه حتی با شرکت اقایان نیز تاکید داشتند.

انتهای پیم/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.