سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با توپک پاستا خانواده را خوشحال کنید

پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید،

مواد مورد نیاز:
 

    پاستا حلزونی: 8 پیمانه
    ژامبون گوشت (نگینی خرد شده): 6 پیمانه
    پنیر فونتینا: 1 پیمانه
    تخم مرغ: 3 عدد
    شیر گرم: 1 پیمانه + 2 ق س
    پنیر چدار: 2.5 پیمانه
    خامه ترش: سه چهارم پیمانه
    آرد: 1 ق س +  یک دوم پیمانه
    پودر سوخاری: 2.5 پیمانه
    نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
    روغن مایع: به میزان لازم
    کره: 1 ق س
 
روش پخت:
 
1. داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
 
2. کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد 1 قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت 2 دقیقه)، سپس 1 پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد 1 پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.
 
3. پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، 1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.
 
4. یک دوم پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
 
5. تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.
 
6. پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.
 
7. پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا 36 توپک).
 
8. هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
 
9. مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود 3 دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.