به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.

نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجاتبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.
 

مواد لازم:
 
بادنجان (برش داده شده): یک عدد
 
کدو سبز (اسلایس شده): یک عدد
 
فلفل دلمه ای زرد (برش داده شده): یک عدد
 
فلفل دلمه ای قرمز (برش داده شده): یک عدد
 
گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): 6 عدد
 
سیر (دو نیم شده): یک حبه
 
روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
 
سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
 
برگی آویشن تازه (ریز خرد شده): یک عدد
 
برگ ارگانوی تازه (ریز خرد شده): یک عدد
 
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
 
برگ رزماری (ریز خرد شده): یک عدد
 
نمک: به مقدار لازم
 
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1. برگ آویشن، ارگانو و رزماری را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. یک حبه سیر از وسط دو نیم شده را اضافه کنید. روغن زیتون فرابکر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی روی حرارت قرار دهید.
 
2. سبزیجات را بشویید و به ابعاد مناسب برش دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید. روی آنها با برس مخلوط روغن زیتون را بمالید و در گریل کباب کنید. (در طول زمان پخت گه گاه با برس روی آنها از مخلوط روغن زیتون بمالید.
 
 
منبع: ماهنامه سفره ايرانی

انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.