سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمریکا اراده‌ قوی برای مبارزه با تروریسم در افغانستان را ندارد

بر اساس اعلام معاون اول مجلس نمایندگان تجربه پانزده ساله از حضور جامعه جهانی به سرکردگی امریکا در افغانستان و منطقه نشان می دهد که صداقت کامل و اراده قوی برای مبارزه با تروریسم وجود نداشته و ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، محمدعلم ایزدیار، معاون اول مجلس سنا افغانستان در نشست علنی روز گذشته مجلس گفته است که خاستگاه و پایگاه تروریست‌ها هدف قرار نگرفته و حامیان آن در راس آنها پاکستان به جای فشار و تنبیه، مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند.

وی افزود: این امر موجب شده تا تروریست ها نه تنها سرکوب و نابود نشوند، بلکه فعالیت آنها توسعه یابد.

معاون مجلس سنا افغانستان که گزارش هیات مجلس سنا در کنفرانس پارلمانی پیرامون «مبارزه با تروریسم بین المللی» در مسکو را ارائه می‌کرد، از تغییر جغرافیای جنگ در این کشور با هدف ناامن کردن منطقه آسیای میانه سخن گفت.

وی بیان داشت: حمایت مستقیم و غیرمستقیم از انتقال تروریست های طالبان و داعش به شمال و شمال شرق افغانستان به منظور ناامن و بی ثبات کردن این مناطق و نفوذ در کشورهای آسیای میانه و حوزه قفقاز و ایجاد درد سر برای کشورهای منطقه از جمله روسیه بوده و جز برنامه هایی است که می خواهند افغانستان را به سوریه دوم تبدیل کنند.

کنفرانس «مبارزه با تروریسم بین المللی» در شهر سن پترزبورگ روسیه از سوی مجمع بین پارلمانی اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع و سازمان امنیت اروپا از پنجم الی هشتم حمل سال جاری میلادی برگزار شد.

در این کنفرانس، هیات پارلمانی افغانستان، رؤسا، معاونین و اعضای پارلمان‌های کشورهای مستقل مشترک المنافع، نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا، پارلمان حوزه مدیترانه، رؤسا و نمایندگان سازمان های بین المللی و مقامات دیگر شرکت کردند.

رئیس هیات مجلس سنای در این کنفرانس با ارائه بیانیه ای تروریسم را یک مشکل جدی برای جامعه انسانی و مدنیت بشری دانست و افزود تروریسم مرز نداشته محدود و منحصر به یک کشور، یک قوم، یک ملت، یک دین و یک مذهب خاص نبوده، بلکه تروریسم از همه قربانی می گیرد.

در این بیانیه آمده است اگر امروز تروریسم در برخی کشورهای اسلامی و بخشی از جامعه مسلمانان، در افغانستان و پاکستان تا عراق، سوریه، لیبی، سومالی و نیجریه حضور دارد و یا این تروریست ها بیشتر به گروه های افراطی و تکفیری اسلامی نسبت داده می شوند، اما قربانیان اصلی و بیشترین قربانی افکار و رفتار آنها، مسلمانان هستند؛ پس تروریست هایی که قبل از همه مسلمانان را نشانه می گیرند و هر روز در سرزمین های اسلامی خون مسلمانان را می ریزند، نماینده اسلام و جامعه یک و نیم میلیارد مسلمانان جهان نیستند.

انتهای پیام /

برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.