سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آجیل چاکلت

خیلی ها به شکلات معتاد هستند اما حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم بهتر است شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خیلی ها به شکلات معتاد هستند. حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم، پس بهتر است حداقل شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد!

مواد مورد نیاز:
 
بادام (خلال شده): 4 ق س
پسته (خلال شده): 2 ق س
گردو (خردشده): 3 ق س
شکلات تلخ: 240 گرم
شکلات سفید: 30 گرم
پوست پرتقال (رنده شده): 1 ق س
میوه گلاسه (خردشده): 4 ق س

 
روش تهیه:
 
1- کف سینی فر با باعاد 30 در 40 سانتی متر را با ورق آلومینیومی بپوشانید. سپس آن را درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.
 
2- بادام را درون تابه ای بریزید و بدون روغن تفت دهید.
 
3- شکلات تلخ و شکلات سفید را به صورت جداگانه روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود.
 
4- داخل کاسه ای شکلات تلخ، بادام تست شده، پسته، پوست پرتقال، گردو و میوه گلاسه را با هم مخلوط کنید.
 
5- به وسله قاشقی مخلوط مواد را روی ورق آلومینیومی درون قالب بریزید. سپس آن را با شکلات سفید تزیین کنید، بعد به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تاسفت شود (یا می توانید داخل قالب سیلیکونی با شکل گل و اندازه دلخواه که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید. سپس داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، بعد از قالب جدا کرده و داخل ظرفی بچینید. سپس با شکلات سفید تزیین کرده و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید، بعد سرو کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.