سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصويرى كه با ديدن آن ديگر لب به نوتلا نمى زنيد

با مشاهده اين عكس از مواد تشكيل دهنده شكلات نوتلا باخبر شده و ديگر لب به اين شكلات محبوب نمی‌زنيد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بسيارى از افراد در سراسر دنيا عاشق و طرفدار شكلات نوتلا هستند، به تازگى در رسانه‌هاى اروپايى از مضر بودن شديد اين شكلات صحبت شده و انجمن تغذيه اروپا نوتلا را يك خوراكى خوشمزه اما تهديد كننده سلامتى معرفى كردند.

به تازگى تصويری در اينترنت از اجزاى تشكیل دهنده اين شكلات خوشمزه منتشر شده كه مواد  مضر آن را نشان مى‌دهد.

در اين تصوير مشاهده مى‌كنيد كه نيمى از نوتلا شكر و چهار لايه ديگر اين شكلات محبوب، روغن پالم، شیر خشک بدون چربی، کاکائو و پودر فندق بوده اما در اين عكس مقدار اندك لسیتین امولسیفایر، عطر وانیل و طعم دهنده مصنوعى نشان داده نشده است.


اين تصوير هنوز از سوى توليد كنندگان نوتلا تاييد نشده اما واقعى بودن آن چندان دور از ذهن نيست.


منبع:health.com

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
خیلی خیلی خیلی خوشمزس
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۵
من تا حالا نخوردم باید یه بار امتحان کنم
عرفان
۰۷:۲۸ ۰۲ اسفند ۱۳۹۵
پس با این حساب هیچی نباید خورد
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۵
من تاحالا نوتلا نخوردم