سويا موجود در اين نوع شكلات شامل لستين سويا و امولسيفاير است كه اثرات مخربی بر بدن مي گذارد.تحقيقات اخير محققان نشان می دهد كه مصرف اين نوع سويا باعث اختلال در غده تيروئيد ، افزايش وزن ، بلوغ زودرس و سرطان سينه می شود.
گفتنی است؛ قند مصرف شده در اين ماده غذايي از چغندر قند گرفته شده است كه ارزان ترين نوع قند در بازار است و بيشتر در آفت كش ها استفاده مي شود. در بين قند هاي موجود ، اين نوع قند را محققان نوعي سم قلمداد مي كنند و از عوارض اين نوع قند به افسردگي ، اوتيسم، ميگرن و اضطراب می توان اشاره كرد.
اگر چه روي تبليغات اين محصول گاو هايي كه در چمنزار وسيع زندگي مي كنند به تصویر کشیده شده است در صورتی که از واقعیت خیلی به دور است. شيري كه در اين محصول استفاده شده است را از گاوهايي گرفته اند كه از مكمل هاي تغذيه اي نامناسب تغذیه می کند و در درمانشان از آنتي بيوتيك استفاده مي شود در نتيجه کیفیت این نوع شیر به شدت کاهش می یابد.
برچسب هايي كه بر روي اين نوع شكلات زده شده است به اين نكته اشاره مي كند كه هيچ رنگ مصنوعي در آن وجود ندارد اما وانيل مورد استفاده در نوتلا در كارخانه هاي كشور چين توليد می شود که اين نوع وانيل با برانگيختن گيرنده هاي مغز و ترشح سروتوئين و هورمون هاي شادي آور در مغز ختم مي شود.
منبع خبر: science of eating
انتهاي پیام/
لیسیتینشون از سویا نیست که حتما هست ، چون اینجا هرچی ماده اولیه مفت تر و سود تولید کننده بیشتر باشه، از اون ماده استفاده میکنن.گاواشون چی؟ تو ایران نه که همه گاوا با علف ارگانیک و محصول غیر تراریخته تغذیه میشن، همه شیرا سالمن. آخه عزیز من، تو مملکتی که ذرت خوراکی انسانیش هم تراریخته و سمیه، گوجه خیارش و سیبش با سم و آفت کش و هورمون تولید میشه دیگه، سم نوتلا براش استریل محسوب میشه.قند دیگه خیلی خنده داره، این قندایی که هر روز شیش وعده با چای سیاه عطری مشت مشت میخوریم ، مگه قند نی شکره؟ همچین میگی قند چغندر یه خارجی بخونه میگه اینا چقد با کلاسن قند غیر چغندر میخورن.هر چند از رو تمام این چیزایی گفتم، مشخق میشه مطلبی که اینجا به نام واحد پزشکیتون منتشر کردید، چیزی جز ترجمه یه خبر از نشریات خارجی نیست، اصلا سطح استانداردی که تو گزارش مطرح شده مشخصه مال ایران نیستش، (از قند چغندر تعجب کرده!) لطفا انقدر ترجمه نکنید، یه تکونی بخورید خودتون گزارش تولید کنید.
لیسیتینشون از سویا نیست که حتما هست ، چون اینجا هرچی ماده اولیه مفت تر و سود تولید کننده بیشتر باشه، از اون ماده استفاده میکنن.گاواشون چی؟ تو ایران نه که همه گاوا با علف ارگانیک و محصول غیر تراریخته تغذیه میشن، همه شیرا سالمن. آخه عزیز من، تو مملکتی که ذرت خوراکی انسانیش هم تراریخته و سمیه، گوجه خیارش و سیبش با سم و آفت کش و هورمون تولید میشه دیگه، سم نوتلا براش استریل محسوب میشه.قند دیگه خیلی خنده داره، این قندایی که هر روز شیش وعده با چای سیاه عطری مشت مشت میخوریم ، مگه قند نی شکره؟ همچین میگی قند چغندر یه خارجی بخونه میگه اینا چقد با کلاسن قند غیر چغندر میخورن.هر چند از رو تمام این چیزایی گفتم، مشخق میشه مطلبی که اینجا به نام واحد پزشکیتون منتشر کردید، چیزی جز ترجمه یه خبر از نشریات خارجی نیست، اصلا سطح استانداردی که تو گزارش مطرح شده مشخصه مال ایران نیستش، (از قند چغندر تعجب کرده!) لطفا انقدر ترجمه نکنید، یه تکونی بخورید خودتون گزارش تولید کنید.
پس تمام محصولات ایرانی هم خطرناک و مضر هست
نوتلاى اصلى توليد كشور آلمان و نمايندگيهاى مورد تأييد آن كاملاً تحت نظارت و تأييد سازمان بهداشت غذا و داروى آلمان ميباشد ...
واقعا انقدر این آزمایشات دقیق هستن که بفهمم شیر حل شده از چه ترکیباتی برخوردار بوده؟؟بنظرم خیلی یکجانبه گرایانست
چون نوتلا طرفدارهای زیادی داره و تا حدودی بازار شکلات صبحانه های دیگه رو کساد کرده.
ممنون
كاش دروغ باشه، چون ٧ هشت ساله تو خونمون داريم ميخوريمش، البته الحمدلله هنوز اثر نكرده..!!!
حتماً بگين كي اثر ميكنه تا آماده باشيم. تشكر.
ماجراهای پالم و آبلیموی بدون لیمو ترش و سوسیس و کالباس های عجیب و غریب و ....
شما گزینشی خبر هارو فیلتری میبینی یعنی اون چیزی که دوست نداری نمی خوای ببینی تقصیر وای جی سی چیه
وای جی سی متشکریم