با گسترش نفوذ گروه تروریستی داعش و عضویت بسیاری از اروپایی‌ها در این گروه، برخی برندهای غربی مواد غذایی و نوشیدنی‌های غربی‌ها در شهرهای تحت نفوذ و کنترل داعشی‌ها به مذاق آن‌ها خوش آمده است.

به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بنابر گزارش روزنامه فایننشیال تایمز، برخی از مارک‌های خوراکی‌های معروف غربی در میان داعشی‌ها در برخی نقاط سوریه و موصول بسیار محبوب شده است. گفته می‌شود که ورود برندهای معروف غربی در این شهرها و استفاده گسترده داعش از آن‌ها به علت عضویت بسیاری از افراد اروپایی و غربی در این گروه است که نه تنها عادات غذایی خود را ترک نکرده‌اند بلکه ذائقه داعش‌ها را به خود نزدیک یافته‌اند.

داعشی‌ها که همواره به منظور دستیابی به مقاصد شوم و غیر انسانی خود و افزایش آن‌ها پی استفاده از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های انرژی‌زا و باکیفیت بوده‌اند، از برخی برندهای غربی به شدت استقبال کرده‌اند و بازار خرید و فروش این برندهای غربی در شهرهای تحت نفوذ داعش به شدت داغ شده است و از این بابت داعش ممنون غربی‌ها شده است. این در حالی است که مصرف مواد برخی از این برندهای غربی خطرناک و سرطان‌زا گزارش شده است.

انرژی آدم‌کشی داعشی‌ها از نوشابه ردبول می‌آید؟
به گزارش دیلی میل، کامیون‌های متعددی حاوی حجم زیادی از بسته‌های نوشیدنی ردبول در حال عبور از مرز سوریه جایی که عناصر داعش در آن نفوذ پیدا کرده‌اند به سوی محل اقامت این تروریست‌ها دیده شده است. این در حالی است که شرکت حمل و نقل ترکیه‌ای گفته است که روزی 5 محموله باری منحصرا شامل ردبول به سوریه می‌آورد و شرکت‌های ترکیه‌ای میلیون‌ها دلار کالا و ماده غذایی به سوی مناطق جنگی انتقال می‌دهند. 

هزینه‌های محموله‌های ردبول و سایر مواد غذایی همچون آرد، گندم، روغن و نمک به سوریه تنها در ماه سپتامبر سال جاری حدود 800 میلیون دلار تخمین زده شده است.

در واقع، داعشی‌ها مقادیر زیادی نوشابه انرژی‌زای ردبول خریداری می‌کنند و قبل و بعد از حملات تروریستی خود از آن استفاده می‌کنند. این در حالی است که خبرها حاکی از آن است که در نوشابه انرژی‌زا ردبول مواد مضر و مشمئزکننده‌ای همچون ادرار گاو نر وجود دارد.

طی تحقیقی که کیفیت نوشیدنی‌های انرژی‌زا را در برخی از معروف‌ترین برندهای تولید آن از جمله ردبول و مونستر بررسی کرد، وجود تائورین را در نوشابه انرژی‌زا ردبول تایید کرد. تحقیقات نشان داده است تائورین در صفرا، کبد، ادرار و اسپرم گاو نر وجود دارد و تائورینی که در نوشیدنی‌های انرژی‌زای ردبول نیز وجود دارد از همین منابع بدست می‌آید.

داعشی‌ها یک دل نه صد دل عاشق چیپس پرینکلز شده‌اند
بنابر گزارش فایننشال تایکز، عناصر داعش وقفه‌های میان جنگ‌ها و حملات خود را با خوردن برخی اسنک‌های غربی همچون چیپس پرینکلز سپری می‌کنند و این چیپس از جمله خوراکی‌های مورد علاقه داعشی‌هاست که به شدت از خوردن آن لذت می‌برند.

گفته می‌شود که جنگ‌طلبان تروریستی داعش در بسیاری اوقات به فروشگاه‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی رجوع می‌کنند و خواهان چیپس پرینکلز که محبوب غربی‌ها است می‌شوند. این در حالی است که مطالعات حاکی از آن است که چیپس پرینکلز که میان غربی‌ها و اروپایی‌ها بسیار معروف و پرطرفدار است سرطان‌زا و مهلک شناخته شده است.

پرینگلز نوعی برند چیپس و گندم است که به وسیله شرکت پرکتل و گمبل تولید می‌شود. گفته می‌شود که محصولات این برند معروف اغلب غذاهایی فرآوری‌شده هستند که حاوی سم‌های کشنده و خطرناک هستند.

طی تحقیقاتی که بر روی این برند از مواد غذایی انجام شد، مشخص شد که تنها 42 درصد از چیپس‌های این برند حاوی سیب زمینی است و بقیه آن از موادی چون آرد سیب زمینی، ذرت و برنج تشکیل شده است که با روغن نباتی و امولسیفایر ترکیب شده است. 

چیپس‌های این برند کم چرب‌تر، خشک‌تر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطان‌زا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیب‌های جدی وارد می‌کند و در حرارت 100 درجه بوجود می‌آید. آکریل آمید زرد رنگ و مایل به قهوه‌ای است که در سطوح خشک مواد بوجود می‌آید و سبب ترد شدن چیپس‌های این برند می‌شود.

شکلات‌های انگلیسی محبوب داعشی‌ها کدام‌اند؟
گزارش شده است که شکلات‌های انگلیسی اسنیکرز، باونتی و مارس به مذاق داعشی‌ها خوش آمده است. شکلات اسنیکرز ساخته‌شده شرکت مارس است که به علت حاوی بودن کارامل به همراه بادام‌زمینی و لایه‌ای شکلات و شیر مورد استقبال گروه تروریستی داعش قرار گرفته است و در غرب نیز از جمله شکلات‌های معروف و محبوب است.

علاوه بر این، از جمله شکلات‌های مغزدار شرکت خصوصی و آمریکایی مارس، شکلات پوششی مارس است که بار دیگر سلیقه غربی‌ها و داعشی‌ها را به هم نزدیک کرده است. دفتر مرکزی این شرکت در منطقه مک‌لین در شهر فرفکس در ایالت ویرجینیای امریکا است.

این در حالی است که در سال 2015 به دنبال پیدا شدن قطعه‌ای پلاستیک در شکلات مارس و به خطر افتادن جان یک آلمانی، شرکت شکلات‌سازی مارس تلاش کرد تا محصولاتش را از 55 کشور جمع‌آوری کند و به جنجالی که آن قطعه پلاستیک از کجا آمده است خاتمه بخشد.

یکی دیگر از شکلات‌های محبوب داعش و غربی‌ها شکلات باونتی است که در شرکت مارس تولید می‌شود و شامل لایه‌ای از پودر نارگیل و شیرعسل است.

نوتلا، شکلات صبحانه محبوب داعشی‌ها
نوتلا برندی تجاری شکلات فندقی است که شرکت ایتالیایی فررو آن را تولید می‌کند و در سال 1963 وارد بازار شد و امروزه در بیش از 75 کشور خرید و فروش می‌شود. به گزارش دیلی نیوز و دیلی میل، پس از یکبار امتحان کردن شکلات صبحانه نوتلا، داعشی‌ها طرفدار آن شده‌اند. این در حالی است که گاهی داعشی‌ها مدعی می‌شوند که از غرب بیزارند اما خوراکی‌های غربی را با جان می‌خرند.

البته برخی تحقیقات نشان داده است که با وجود تبلیغات و طرفدارن زیاد شکلات صبحانه نوتلا، نوتلا محصول مناسبی برای سلامتی نیست. سویای موجود در آن حاوی لستین و امولسیفایر است و قند موجود در آن بسیار نامرغوب است که مصرف این شکلات سبب بروز بسیاری بیماری‌ها همچون سرطان، اختلال در غده تیروئید، بلوغ زودرس و چاقی می‌شود.

برخی خوراکی‌های غربی‌ها به مذاق جگرخورها خوش آمده است
برخی افراد در گروه تروریستی داعش جگرخوار هستند، در این بین می‌توان به خالد الحمد، یکی از سرکردگان این گروه ملعون که در شمال روسیه به هلاکت رسیده است اشاره کرد که در میان اعضای گروه به «جگرخوار» معروف بود. خالد الحمد که ملقب به ابوصقار بود در اوایل سال 2014 فیلمی از خود منتشر کرد که در آن مشغول خوردن جگر یک سرباز روسی بود.

او همواره از این اقدام حیوان‌پسندانه، زشت و غیرانسانی خود پشتیبانی می‌کرد و هیچ‌گاه در آن باره ابراز پشیمانی نکرد و تا پایان عمر به حرکت‌های وحشیانه و شرورانه خود ادامه داد تا اینکه به هلاکت رسید. جنگ‌طلبان داعشی اخیرا علاوه بر جگر خوردن، طرفدار برخی مواد غذایی ساخت آمریکا و انگلیس همچون برخی برندهای معروف نوشیدنی‌های گازدار و انرژی‌زا، شکلات و خوراکی‌های فرآوری‌شده آن‌ها شده‌اند.

گفته می‌شود که برخی تاجران غربی و ترکیه‌ای از نواحی تحت نفوذ سوریه این خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های غربی را خریداری می‌کنند و در نقاط تحت کنترل داعش به چندبرابر قیمت واقعی می‌فروشند و داعشی‌ها نیز بدون اهمیت به قیمت آن‌ها بهاء گزاف آن را با لذت می‌پردازند.

منبع: The Guardian
Daily Mail
Bloomberg
Daily News
 Financial Times
The Science of Eating
Healthy Food Team
Healthy World Recipes

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاخته
۲۰:۳۱ ۱۷ دی ۱۳۹۵
نوش جانشان انقدر بخورن تا بمیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مرسی از خبرای جالبتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مگه نمیدونید خارجی ها همه دروغگو هستند؟چرا حرفاشونو باور میکنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
انشااـــــــــ همشون سرطان بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
..والا چیزای خوبی میخورن...ما پول نداریم بخوریم واسه اونا مفتی میدن
Germany
ناشناس
۲۱:۴۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
حروم لقمه های داعشی ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
حروم لقمه های داعشی ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مرگ بر داعش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
حروم لقمه های داعشی ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
حروم لقمه های داعشی ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
لعتا بر داعش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
دیگه نمی خوریم از اینا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
واقعا اینا انسان اند؟
United States of America
ناشناس
۲۱:۴۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
اگه مردم غیرت داشته باشن نمیرن دلاراشونو تو جیب اینا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
جا داره تشکر کنیم از باشگاه خبرنگاران جوان که خبرگزاری های مهم رو رصد می کنه مثل دیلی میل و بلوم برگ و ... و تحلیل اون هارو به بیننده های محترم سایت میده
واقعا ممنون .................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
مرگ بر آمریکا با این محصولات بدش ک تو پنجاه شصتا کشور ب فروش میرسه
Germany
ناشناس
۲۱:۲۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
واای متاسفم
Germany
ناشناس
۲۱:۲۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۵
متاسفیم واسه داعش