به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ زهرا عبداللهی ظهر مدیرکل دفتر تغذیه وزارت بهداشت در شیراز گفت: امروزه در کشور روند بیماری اضافه وزن و دیابت به عنوان یک بیماری غیرواگیر در حال افزایش است.
وی بیان کرد: بستههای خدماتی برای افراد در نظر گرفته شده تا با جذب هزار کارشناس تغذیه از طریق شبکههای بهداشت این بیماری کنترل شود.
عبداللهی افزود: قند و شکر، انواع شیرینی، شکلات، نوشابههای گازدار، آب میوههای صنعتی حاوی قند افزوده، شیرهای طعمدار و شیرکاکائو از مهمترین منابع مصرف مواد قندی هستند که ضرروی است افراد نسبت به این امر آگاهی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مقدار مصرف قند و نمک خانوارهای ایرانی بیش از حد استاندارد است، ادامه داد: باید قند و شکر مصرفی در برنامه غذایی روزانه کمتر از 6 قاشق چایخوری باشد.
عبداللهی خاطر نشان کرد: از اولویتهای اساسی دفتر بهبود تغذیه کاهش مصرف قند، نمک و چربی است که در این ارتباط برنامههای آموزشی شامل فرهنگسازی و اطلاعرسانی اجرا شده و با استفاده از کارشناسان تغذیه سند ملی مبارزه با بیماریهای غیرواگیر اجرا میشود.
وی بیان کرد: میزان مصرف سبزی، میوه، لبنیات و شیر در بین ایرانیان بسیار کمتر از حد مورد نیاز و بر عکس مصرف روغن و شکر بالاتر از حد مجاز است.
عبداللهی گفت: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی هر فرد در طول روز باید پنچ واحد میوه یا سبزی استفاده کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: هدف از تغذیه سالم این است که سیری سلولی اتقاق بیفتد در صورتی که سیری ظاهری و مصرف کالری بیش از حد به چاقی و اضافه وزن منجر میشود.
انتهای پیام/ر