به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سعدالله رحمانی معاون
جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال نزدیک به پانصد تن مرغ سبز در شهرستان بستک تولید شده است.
وی افزود: افزایش
واحد های مرغداری، علت افزایش تولید است.
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:
شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از دو میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه، و ورود
سالانه بیش از پانزده هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان
است.
سعدالله رحمانی گفت: در سه واحد از
مرغداری های شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش
می دهند.
وی افزود:استفاده نکردن از آنتی بیوتیک،
کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش
مرغ سبز است.
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.
شهرستان بستک با هشتاد هزار نفر جمعیت در دویست و بیست کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است .
انتهای پیام/ف