به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛فرید اردیخانی گفت: در تهیه بسیاری از مواد فله ای مانند انواع روغنها نظیر روغن کنجد مسائل بهداشتی رعایت نمیشود و حتی ممکن است از مواد کپک زده و مانده در تهیه آنها استفاده شود.
وی ادامه داد: مواد غذایی بستهبندی شده چندین بار مورد بازرسی قرار میگیرند و آزمایش میشوند و ضریب اطمینان سلامت آنها بیشتر است.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم خواست اطمینان بیشتری به صنعت غذایی داشته باشند و بخاطر مسائل مالی و یا به بهانه طبیعی و ارگانیک بودن، به سمت مصرف مواد غذایی فلهای نروند.
انتهای پیام/ح