سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشت؛

همت شالیکاران برای تولید گوشت سفید

پرورش اردک در شالیزارهای صومعه سرا حدود 40 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت : 75 شالیکار صومعه سرایی امسال پس از برداشت برنج در شالیزارهای خود 135 هزار قطعه اردک پرورش دادند.

احمد پادیاب افزود : این شالیکاران پارسال 85 هزار قطعه اردک پرورش دادند.

وی اضافه کرد : پیش بینی می شود 75 شالیکار صومعه سرایی امسال با فروش اردک 15 میلیارد ریال درآمد کسب کردند.

رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : با پرورش اردک در شالیزار های صومعه سرا امسال برای 130 نفر شغل فصلی ایجاد شده است.

پرورش اردک در شالیزارهای گیلان بعد از پایان برداشت برنج ، از اواخر شهریور شروع می شود و تا پایان اسفند ادامه دارد.

کشاورزان گیلانی هر قطعه بچه اردک را در دوره های 3 تا 5 ماهه پرورش می دهند و به بازار عرضه می کنند.

قیمت هر قطعه اردک در بازارهای محلی گیلان 15 تا 20 هزار تومان است.

از گوشت اردک در گیلان برای پخت غذاهای محلی بویژه فسنجان ، واویشکا ، سیر قلیه ، آلو مسما و غوره مسما استفاده می شود.  

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.