به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پولیتیکو؛ حامیان تغییر رای نهایی کالج انتخاباتی آمریکا در تلاش هستند تا با همکاری کلینتون و ستاد انتخاباتی وی، نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تغییر دهند. اما کلینتون تاکنون حاضر نشده است تا درباره این طرح اظهار نظر کند.
تیم کلینتون و کمیته ملی دموکراتها تاکنون با قطعیت تمام حاضر به حمایت از تلاش گروهی از نمایندگان کالج انتخاباتی آمریکا در کلرادو و واشینگتن نشده اند. با این حال پس از تلاش ستاد انتخاباتی جیل استاین به منظور باز شماری آرا، کلینتون نیز در مقابل این اقدامات مخالفتی نشان نداد و با این اقدام امکان این موضوع را ایجاد کرده است تا نمایندگان دموکرات کالج انتخاباتی نیز در این روند قرار گیرند.
کلینتون و کمیته ملی دموکرات ها تاکنون چندین بار درخواست های ارائه شده برای اظهار نظر درباره این وقایع را رد کرده اند.
کلینتون و اطرافیان وی، در خصوص یکی دیگر از تلاش های صورت گرفته به منظور دور کردن ترامپ از منصب ریاست جمهوری، سکوت کرده اند. جیل استاین با درخواست بازشماری آرا در ایالت های ویسکانسین، پنسیلوانیا و میشیگان باعث آزار بسیاری از اطرافیان کلینتون شده است؛ اما آنها نیز تاکنون در این باره مخالفتی از خود نشان نداده اند. "مارک الیاس"، مشاور حقوقی ارشد ستاد انتخاباتی کلینتون، در تاریخ 26 نوامبر اظهار کرد کمپین این کاندیدا نیز در روند بازشماری آرا شرکت خواهد کرد.
الیاس در این باره گفت: "بدون توجه به این مساله که آیا نتیجه در هیچ یک از ایالت ها تغییر می کند، به نظر ما بسیار مهم است تا از این موضوع که انتخابات در تمام روندهای پیش رو به صورت قانونی ارائه شود، اطمینان حاصل کنیم."
نمایندگان کالج انتخاباتی آمریکا که در راس کوشش های صورت گرفته برای تغییر نتیجه انتخابات قرار دارند، اظهار کرده اند آن ها بدون توجه به نظر و کمک کمپین کلینتون در حال فعالیت هستند. بسیاری از اشخاص کمپین ضد ترامپ، نبود دخالت رسمی حزب دموکرات را به عنوان امتیازی برای گردهم آمدن جمهوریخواهان میدانند.
با این حال کلینتون نمی تواند به کلی از ماجراهای کالج انتخاباتی دور بماند. این موضوع به این دلیل است که همسر وی، بیل کلینتون، از نمایندگان کالج انتخاباتی نیویورک است.
در همین حال تعدادی از حامیان نمایندگانی که به دنبال تغییر نتیجه انتخابات هستند، در تلاشند تا موجی از شکایت های حقوقی را بر علیه 29 ایالتی که اعضای کالج انتخاباتی را وادار به رای دادن به نامزد پیروز انتخابات میکنند، آماده کنند. این قوانین تاکنون هیچ گاه مورد اجرا قرار نگرفته اند و بسیاری از حامیان قانون اساسی آمریکا، آن ها را بر ضد طرح اصلی کالج انتخاباتی در روند انتخابات ریاست جمهوری این کشور می دانند. آنها امیدوار هستند که پیروزی در چند دادگاه باعث شود تا نمایندگان بیشتری از طرح آن ها حمایت کنند.
تمام 538 نماینده کالج انتخاباتی در تاریخ 19 دسامبر (29 آذر) در پایتخت ایالت هایشان گردهم می آیند تا رای رسمی خود را برای انتخاب رسمی رئیس جمهور آمریکا به صندوق بیندازند. ترامپ در حال حاضر توانسته 306 رای الکترال را به خود اختصاص دهد، رقمی بسیار بیشتر از 270 رای الکتروال مورد نیاز برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری. به همین دلیل، مخالفان پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری در تلاش هستند تا حداقل37 نماینده جمهوری خواه را از رای دادن به این نامزد پیروز منصرف کنند و در ازای آن فرد دیگری را برای انتخابات معرفی کنند. این اتفاق باعث می شود تا نتیجه نهایی انتخابات به مجلس نمایندگان منتقل شود. قابل ذکر است که با وجود پیروزی ترامپ در آرای الکترال، کلینتون با برتری 2.6 میلیونی، برنده اکثریت آرای مردمی در سطح کشور شد.
در همین حال 8 نفر از نمایندگان دموکرات کالج انتخاباتی اظهار کرده اند حاضرند تا رای خود را به گزینه دوم جمهوری خواهان اختصاص دهند. نمایندگان حزب دموکرات در کالج انتخاباتی، جان کیسیک، یکی از نامزدهای جمهوری خواهان در روند انتخابات مقدماتی امسال را به عنوان گزینه دیگری برای رای خود معرفی کرده اند.
انتهای پیام/