سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رونمایی از سمعک های قابل شارژ در سمینار کم شنوایی

سمعک های قابل شارژ برای اولین بار در سمینار راهکارهای رویارویی با کم شنوایی در نوزادان و اطفال، رونمایی می شود.

حسن عبدالله زاده دبیر اجرایی سمینار راهکارهای رویارویی با کم شنوایی در نوزادان و اطفال در گفت و گو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛افزود: سمعک های قابل شارژ نیاز به تعویض باطری ندارد.

این اديولوژيست با عنوان این مطلب که تعویض باطری سمعک یکی از دغدغه های افراد کم شنوا است، افزود: یکی از مزایای مهم سمعک قابل شارژ این است که فرد ناشنوا مشکل نداشتن باطری را ندارد.

وی با بیان این مطلب که برای اولین بار در دنیا سمعک های قابل شارژ قرار است در این سمینار ارائه شود، گفت: با توجه به اینکه هر سال در مهر ماه نمایشگاه و سخنرانی های زیادی در کشور آلمان به عنوان مهد علم و صنعت سمعک برگزار می شود ما سعی کرده ایم بلافاصله یک ماه بعد از این رویداد در آبان ماه سمیناری را برگزاری کنیم و بتوانیم آخرین دستاوردهایی که در سمینار آلمان ارائه شده است، مجدد در اختیار شنوایی شناسان کشورمان قرار دهیم.

عبدالله زاده افزود: سمعک ها در دوسته سمعک های پشت گوشى و داخل گوشى جای می گیرند و چند سالی است که سمعک های پشت گوشى کوچکى عرضه می شوند که هم ریز هستند و هم غیر قابل دید، یعنی هم مزایای داخل گوشى را دارند و هم از نظر کیفیت مزایای پشت گوشى را دارندبه "ريك" معروف است.

وی ادامه داد: این سمعک ها صد درصد دیجیتال و از فناوری و تکنولوژی روز دنیا برخوردارند و نیاز به تعویض باطری در طول عمر سمعک ندارند.

این شنوايى شناس افزود: اين سمعک دیجیتال از لحاظ تکنولوژی صدا به روز است و باطری آن قابل شارژ و شارژر آن قابل حمل است که برای اولین بار در این سمینار عرضه می شود و مهمترین ویژگی آن قابل شارژ شدن سمعک است.

وی با بیان این مطلب که استفاده از سمعک در افراد كم شنوا فوايد زيادی دارد، گفت: سمعک، شنوايي فرد را به حد طبيعي نمي رساند اما بهبود قابل ملاحظه ای در وضعيت شنيدن فرد كم شنوا ايجاد می كند.

دبیر اجرایی سمینار راهکارهای رویارویی با کم شنوایی در نوزادان و اطفال، افزود: استفاده از سمعک، معمولا سطح سلامت روانی، جسمی و اجتماعی فرد را افزايش می دهد و باعث بهبود كيفيت زندگی او می شود.

وی ادامه داد: از ديگر مزايای استفاده از سمعک اين است كه به شما كمک می كند تا ارتباط بهتر و موثرتری با نزديكان خود داشته باشيد.

وى تاكيد كرد يكى از وظايف مهم كارشناسان شنوايى كمك به تشخيص كم شنوايى نوزادان در بدو تولد مى باشد كه مانع از تبديل شدن يك راهكار ساده يعنى سمعك و توانبخشى به يك تراژدى گردد

عبدالله زاده تاکید کرد: اعتماد به نفس بيشتر، افزایش سلامت ذهنی، قدرت تمركز بيشتر، کم شدن وابستگی به اطرافيان، کم شدن احساس خستگی و فرسايش در فرد ناشنوا، از دیگر مزایای استفاده از سمعک است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.