این متخصص ارتوپد با بیان اینکه ۸۵ درصد از درد در ناحیه کمر بی دلیل است، اظهار داشت: ۹۰ درصد افراد حداقل یکبار در طول زندگی به کمر درد دچار می شوند و ۵۰ درصد نیز بیش از یک مرتبه درد در این ناحیه را تجربه می کنند.
وی به دلایل درد در ناحیه کمر اشاره کرد و ابراز داشت: بیش از سه ساعت پشت میز نشستن به مدت طولانی، رانندگی های طولانی مدت، عدم فعالیت های ورزشی و حرکتی، استفاده از کوله پشتی سنگین و غیر استاندارد، نغذیه و رژیم درمانی نامناسب از دلایل ایجاد کمر درد در افراد است.
اسدللهی به دیگر دلایل درد در ناحیه کمر اشاره کرد و اظهار داشت: در زمان التهاب، آسیب به عصب، فتق دیسک و فشار وارده به بدن از دیگر دلایل درد در ناحیه کمر است.
این متخصص ارتوپد با بیان اینکه در بیماری آرتروز، درد در ادامه روز بهبود می یابد، ابراز داشت: در این بیماری درد در زمان شب دوباره باز می گردد و گاهی بدتر می شود.
وی با بیان اینکه هنگام درد به مدت بیش از چهار تا شش هفته باید به پزشک مراجعه شود ابراز داشت: بیشتر آسیب های جزئی بعد از این مدت بهبود می یابند در صورتیکه درد آن برطرف نشد و یا بدتر شد باید به پزشک مراجعه کنید.
این متخصص ارتوپد با بیان اینکه هر فردی در شب باید به مدت 8 ساعت بخوابد تاکید کرد: نخوابیدن به میزان کافی، باعث آسیب به کمر و افزایش درد در این ناحیه می شود.
اسداللهی با بیان اینکه یکی از انواع درد کمر، نوع موضعی است، عنوان کرد: راجعه، دردی است که از یک ناحیه به ناحیه دیگر سرایت می کند
متخصص ارتوپد به نوع سوم کمر درد اشاره کرد و افزود: در نوع انتشاری ممکن است درد، از نقاط دیگر به عصب انتشار یابد و مهمترین منشاء این نوع درد کمر، مفاصل بین مهره ای، رباطهای مربوطه، رباطهای خلفی عضلات ثبات دهنده لگن است.
انتهای پیام/