وی افزود: در بحث رونق تولید برای 122 طرح و واحد مبلغ 297 میلیارد تومان پرداختشده است، انباشت قرارداد 223 طرح با 169 میلیارد تومان بوده که در سامانه بهین یاب ثبتنام شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان گفت: انباشت ارجاع به شعبه 602 طرح با 324 میلیارد تومان، عدم تائید و بازگردانی از شعبه 180 طرح با 68 میلیارد تومان و انباشت کارگروه استانی 36 مورد با 24 میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد کل ثبتنامشدگان دو هزار و 271 مورد بوده است افزود: در آخرین گزارشهای کشوری استان لرستان رتبه نخست را ازلحاظ پرداخت داشته است و از نظر درصد پرداختی با 73.3 دهم درصد رتبه اول را دارد.
صفی خانی گفت: در پرداختهای مستقیم 61 طرح را با 18 میلیارد تومان ثبتنام کردهایم که ازنظر مبلغ رتبه بیست و نهم و از لحاظ تعداد در رتبه بیست و پنجم قرار داریم.
وی افزود: استان لرستان در پرداختهای مستقیم و سامانه رتبه دهم کشور را دارد که قابلقبول است ولی به لحاظ اینکه این اطلاعات به تهران ارسال شود بهطورقطع رتبه نخست تا سوم کشور را در ارزیابیهای مقدماتی داریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان در راستای تعیین تکلیف واحدهای تملک شده توسط بانکها گفت: در هفته گذشته 13 واحد تولیدی تعیین تکلیف شد و بانکهای عامل موافقت خود را اعلام کردند که اگر این روند پیگیری شود تا پایان سال آمار واقعی قابلقبولی درزمینهٔ واحدهای تملکی خواهیم داشت.
وی افزود: متأسفانه در رابطه با تملک واحدهای صنعتی رتبه نخست کشور را داشتیم و سبب شد نگاهها به استان خوب نباشد که با تعیین تکلیف این 13 واحد وضعیت استان بهتر شده است.
انتهای پیام/م